dinsdag 5 april 2011

Yesterday, in Veldhoven....

 Gisterenavond was ik te gast bij de Veldhovense Rainbow Quilters en hield daar een trunkshow van mijn collectie antieke quilts. Nu wist ik wel dat ik een paar antieke quilts had, maar toen ik in ging pakken thuis, verbaasde het me dat het er zó veel waren! Overal kwamen ze vandaan, van de kasten opgevouwen in stapeltjes, van de oude ladders waar ik quilts overheen drapeer, van de muren, van de deuren, opgeprikt op kamerschermen. Werkelijk overal hangen antieke quilts bij me in huis.
In Veldhoven had ik een enthousiast publiek dat ademloos luisterde. En ik klepte er lustig op los. Dit zijn de enige foto's waarbij ik m'n mond een beetje normaal heb. Je moet ook geen foto's maken van pratende mensen, geeft vaak verwrongen gezichten. :-)  Ik heb het erg leuk gevonden ( en het publiek ook hoorde ik later) en vind het zeker voor herhaling vatbaar! Zo nu pakketten maken voor vrijdag en de trip naar Zweden!

Happy quilting,

Dorry

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hello Dorry, you have some very beautiful quilts! What a wonderful evening.

Gert zei

Klinkt leuk en gezellig Dorry. Succes met de voorbereidingen voor je Zweden reis, en veel plezier bij/groeten aan Barbara!

Anoniem zei

en of het gezellig was...je verhaal achter de quilts was prachtig en de quilts op zich ...geweldig
voor mij zeker voor herhaling vatbaar
groetjes tanja

Anoniem zei

Oh, daar had ik wel bij willen zijn, Veldhoven is niet ver weg voor mij. Of was het een besloten gebeuren?

Mooie quilts heb je, het lijkt me zeker een interessante avond (te zijn geweest).

Ria zei

Wat een mooie quilts heb je daar. Wat zal dat een gezelligheid zijn geweest. Ik vind het haast jammer dat ik niet in de buurt woon.