vrijdag 8 april 2011

en de oceaan golft hier Tilburg binnen

Tijdens het afgelopen quilt-weekend hebben alle quilters zich laten inspireren door de antieke quilt die hier boven aan mijn blog als 'Header' te zien is. Een antieke ocean waves quilt met duizenden driehoekjes met miniscule quiltsteekjes. We hadden een workshop met een snelle stik-en-snij-methode, of voor de hand-patchers een patroon van de malletjes. En dat iedereen er veel plezier aan beleefde was me al duidelijk. Maar  Mieke is al heel erg ver en mailde me haar vorderingen. Wat een mooie kleurcombinaties! En hard gewerkt ook, want je moet heel wat driehoekjes maken voor je zover bent.

Happy quilting,

Dorry

3 opmerkingen:

mieke zei

Leuk dat je het plaatst Dorry, dank je wel.
grtjs Mieke

quiltlodge gerda zei

Wauw, die is al ver zeg!. Helaas ik heb er nog niets aan gedaan. Sterker nog, ik moet zelfs de achtergrondstof nog bij je nabestellen. Ga ik binnenkort doen hoor en dan kom ik het samen met m'n dochter ophalen > maken we een gezellig dagje uit van.
Voorlopig is deze golf overigens nog niet aan de beurt want , leuk nieuws!, wij hopen er dit jaar TWEE kleinkinderen bij te krijgen. Dus er moeten weer babyquiltjes gemaakt worden, heerlijk. Hrtelijke groetjes, ook aan Dorien en Jose.

Carin zei

Dat zijn inderdaad heel veel driehoekjes, je zou nog van de bermuda driehoek gaan dromen :-)