vrijdag 10 juni 2011

Eindelijk een ophangbord

 Eindelijk is het uithangbord klaar, hij hing schitterend.....voor een uurtje, en toen KLENG, daar lag het uithangbord op de grond. Gelukkig maar een klein beetje beschadigd, maar hoe hangen we hem nu op?

 Zie je die oude haak? Daar hing ie aan, maar als de wind het bord van links naar rechts waait, wipt ie net over de krul van haak. Jeroen heeft gisteren tot 3x toe geprobeerd met een boormachine een gaatje in de haak te maken zodat het bord daar in vast geschroefd zou kunnen worden. Maar helaas, zo'n haak uit 1847 is van zulk oerdegelijk materiaal gemaakt, de boormachine oververhit, en nog geen gaatje. Het bord ligt nu binnen. :-(
 Wel heel leuk nieuws is dat er nieuwe spullen van Emma Bridgewater binnen zijn; schattige pennen met hartjes, en die hebben we ook in de print Black Toast (zwart wit).
 En nieuwe mokken uit de serie 'Sampler' , nou is dat toepasselijk?? En geweldige luchtdicht afsluitbare Biscuit Barrel, een grote trommel voor al je eigen baksels. Kun je het nét iets langer bewaren, als je er af kan blijven... Uiteraard passen jullie naai en quiltspulletjes ook perfect in zo'n trommel. Wat moet zo'n blik dan kosten? € 19,95, en ze gaan helaas niet via de webshop. Kans dat ze gedeukt aankomen is te groot. Dus een ritje naar Quilt it & Dotty moet je er voor over hebben. Er is trouwens nog veel meer, maar daar maken we een zomerse etalage mee, en dan laat ik het hier weer zien.
Vandaag is het alweer de kalenderblokken-BOM van juni, en deze maand maken we lieveheersbeestjes. Ik heb de lapjes lekker makkelijk met vliesofix erop gestreken en toen met een steekje vastgezet. Morgen kunnen de deelnemers de pakketjes in de bus verwachten. Wat vliegt het jaar toch om hè, nog 3 maanden en dan is deze BOM ook alweer klaar. En ik heb me toch weer leuke dingen op het BOM-programma staan voor na de zomer. Wil je weten wat? Zet deze datum alvast in je agenda:


Open dagen & Cursuspresentatie Quilt it & Dotty
 3 & 4 september 10.00-17.00 uur

 Kom je ook?

Happy Quilting!
Dorry

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Beautiful sign Dorry and I love your Emma Bridgewater products.

Miranda zei

Arme Jeroen....al dat werk en dat heb je dat! Nu op zoek naar een oerdegelijk hangertje zeker...of naar een smit die het haakje kan dichtmaken? Want zo een mooi bord mag niet zo blijven liggen!

mieke zei

Mooi zo'n bord. Maar het ophang systeem, daar is duidelijk niet over nagedacht.
In Engeland stikt het van die borden, hoe hangen die ? Daar waait het ook, mag ik aannemen !
Succes met het bedenken van een mooie oplossing.
gr Mieke

Marie-Thérèse zei

Heb je niet iemand in je kennissenkring die paardrijdt? Volgens mij zou een hoefsmid een gaatje moeten kunnen maken. Het lijkt me, dat het smeedijzer is??

Jantine zei

Het bord is prachtig! Ik hoop dat er snel een geweldige ingeving komt bij een van jullie en het bord toch kan hangen!