donderdag 30 juni 2011

Update van een heleboel BOM's en allerlei andere dingen

 Zo, zijn jullie blij dat het hete weer over is? Ik vind het heerlijk, maar loom wordt je er wel van. Bovenstaand poppenquiltje was van de Poppenquiltclub van voor de hitte. Applecore's zijn hier heel populair en het werd dan ook met gejuich ontvangen! Ik ben aan het inventariseren of er interesse is in nog een jaar poppenquiltjes. Wil je ook een heel jaar meedoen? Reageer dan even, dan start ik nog een club in september.
 En wat doe je als het zonnetje schijnt? Dan ga je buiten je maandpakketjes inpakken. Werken en bruin worden tegelijk. Wie wil dat nou niet?
 En voor de ASB (Antique Sampler BOM) maken we deze maand deze blokken; van elk blok maak je er vier. Ze liggen voor de afwisseling eens in het hoge gras; dat moet gemaaid worden. Maar eerst.....
 Hier is het maandpakketje van Dotty's Dotjes; Jo Morton heeft weer eens een fantastische serie gemaakt met een herfstige ondertoon vol met mosterd, meekraprood en warmbruin. Wil je ook elke maand een pakketje met 8 Fat Eights (25 cm x 55cm) ontvangen? Dat kan! Je kunt je hier opgeven en dan doe je een jaar mee. Het kost € 22,- incl. verzendkosten.
 En de Fairhaven van deze maand is twee randen met flying geese. Voor het gemak heb ik voor de deelnemers een kopie-vel bijgesloten om lekker op een ondergrondje te naaien. Je maakt, de linker en de bovenrand, of de rechter en de onderrand. Wat je wil :-)

Zo de In My Garden pakketjes gaan zo op de post en dan alle bestellingen afwerken. Dus, ga maar allemaal voor de brievenbus liggen!

Trouwens, wist je dat me tegenwoordig ook op Facebook kunt volgen?

Happy Quilting!

Dorry
4 opmerkingen:

Miranda zei

Wat heb je weer veel verleidelijke dingen te showen...met pijn in mijn hart probeer ik eerst eens wat af te maken! Maar veel succes met de verkoop toppertje!

ria vogelzang zei

Prachtige dingen, Dorry.
Hier heb ik het derde blok net af van In My Garden; wat een pracht om te maken!!!
Hoef dus niet lang meer te wachten op de postbode... ;))
Fijn weekend!

Phebe and Jane zei

Wat een mooie dingen laat je zien.
Groeten, Marian

Jasmijn zei

Heerlijke stofjes weer hoor!! En poppenquiltjes....lijkt met een leuk idee.
groetjes van ons allemaal
Janine en de Katermansjes