woensdag 26 oktober 2011

More British, anything British

 Ik kon het niet laten jullie dit even te laten zien. Kennen jullie het BBC-programma 'Great British Bake Off'? Een bak wedstrijd voor amateur bakkers in Engeland. Zo leuk, en leerzaam. Kijk hieronder maar eens, naar de twee juryleden die vertellen over de perfecte foccacia.

Nou, en laat ik Dé bakker van Engeland op dit moment, Paul Hollywood ,één van de juryleden, nou tegen zijn gekomen in Engeland.

En ik durf met een gerust hart te zeggen dat ik er iets 'smarter' uit zag dan hij! Maar wat een inspiratiebron is hij!! Liep gewoon in t wild rond hahahaha.

Happy Quilting,

Dorry

9 opmerkingen:

Anita - Vlijtige Handjes zei

Quilters en eten gaat goed samen dus dat was heel erg leuk!

Inge zei

How cute!

huismuzz zei

Wat leuk zeg! ik heb de serie vorig jaar en dit jaar ook gevolgd, inderdaad ook heel leerzaam en lekker engels.

groetjes patricia

Phebe and Jane zei

Ik vond het zo'n leuk programma. Echt leuke kandidaten. De jury was wel een beetje vooringenomen vond ik. Weet je dat de 3 finalisten ook een weblog hebben, met lekkere recepten?
Groeten,
Marian

Anoniem zei

OMG: jij bent echt een bofbips!!! Ik vind Paul Hollywood *super cute*, en het is een erg mooi programma. We kijken vaak van dit soort "afvalrace" programma's, ook veel Amerikaanse, maar deze show is zo heerlijk Brits, en lang niet zo schreeuwerig als sommige Amerikaanse series. Het mooiste vind ik dat iedereen ook echt met elkaar begaan is, en de juryleden het oprecht vervelend vinden als iemand naar huis moet.

Bertie zei

Fabulous picture and yes he could have dressed up for the occasion!! LOL
Love to watch the program but then I want to taste it too:))

Ans Binnerts zei

Ja, genieten dat programma. Ook de demonstraties achteraf zijn geweldig. Ik heb onlangs een lemon tart gemaakt die ik bij een van de demonstraties had gezien. Perfect gelukt met het recept van de BBC site!
Leuk dat je de geweldige bakker hhebt ontmoet!

Annelein zei

'k Ben natuurlijk stinkend jaloers, dat begrijp je wel.

Super leuk!!!!!

Els zei

Hmmm dat brood dat ga ik zeker eens maken! Wat leuk dat je de bakker zomaar in het wild bent tegen gekomen;)