donderdag 8 december 2011

It's beginning to look a lot like christmas

 Bij mij kriebelt het de hele dag al wat betreft de Kerst. Mijn vader zei laatst nog dat ik altijd de dag na Sinterklaas de Kerst-LP opzette. Ik ben altijd al dol geweest op kerstmuziek. Als je naar mijn muziekcollectie kijkt, heb ik meer kerstcd's dan andere cd's. En dan van die vette Engelstalige knallers van vroeger. 
Hierboven zie je onze nieuwe kersthuizen; vogelhuis-kerkjes compleet met luikje achterin om de nestjes te ruimen. En lichtgewicht sneeuwhuisjes in Log Cabin-stijl.
 Gisteren en vandaag ben ik bezig geweest met het maken van Vintage Kerst labels.
 Hiervoor plak ik plaatjes van oude kerstkaarten op bruine labels.
  Een beetje antiekspray voor het oude effect, drogen en dan de randjes insmeren met glitterlijm.

 Dit hangertje is één van de vele kerstdecoraties die we verkopen. Alles wat in de winkel hangt of in de etalage staat is te koop.
 Als je dit weekend naar de Xmas-party komt, dan is er ook in de keuken, woonkamer en bibliotheek veel te zien op decoratiegebied; bijna allemaal te koop.
 Heb ik jullie de kerstetalage al laten zien? Lang niet zo sfeervol als vorig jaar toen het sneeuwde rond deze tijd.
 Hier zie je de huisjes nog een keer. Ze staan niet in de webshop, omdat ze prijzig zijn met vervoeren, maar als je iets wil, mail me dan maar: welkom@quilt-it.nl
 De grote kerstengel 'Lizzy' houdt de wacht en trekt veel publiek die met de neuzen tegen de ruit gedrukt staan te oo-en en aaa-en.

 Kiek, daar ben ik!
 In de hal hangt de kerstquilt van vorig jaar te pronken. Wie heeft hem nog meer gemaakt?

 Deze kerstman op lange latten is op zoek naar echte sneeuw...
 ...net als dit kerstmeisje....
 ...en wie vult deze kerstsok vannacht?...
 ...cookie-cutter shapes van een oude quilt....

 Ik wilde jullie ook nog deze schaartjes laten zien. De eerste is een reproductie van een schaartje uit de tijd rond 1920. Het is een 6 inch grote schaar en heel fijn voor patchwork en ander naaiwerk. Gewoon een superschaartje, van superkwaliteit. Hij is zwart en past qua stijl kleur perfect bij de Singer Featherweight naaimachine, waar overigens bijna alles op genaaid wordt hier.
Het rechter schaartje is 5 inch groot en heeft een mat zilveren uitvoering. Knipt zoooo fijn! Levenslange garantie. Beide schaartjes hebben een bijpassen lederen hoesje. En deze schaartjes zijn een perfect geschenk voor onder de boom. Ik heb ze speciaal voor kerstmannen en kerstvrouwen in de webshop geplaatst. Klik maar eens hier.

Happy quilting!

Dorry

6 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Dorretje.......stuur mij gezwind zo,n singer featherweightstylschaartje....ik geef het als kerstcadeautje cadeautje aan HAAR.....(Sieneke)

Quilting Moesje zei

Wat een sfeer ... zwijmel ...
Maarrre wat zien die stofjes onder die schaartjes er lief uit ...
Toch eens een "excuus"... O) verzinnen om naar Tilburg te moeten ... zeker...!

Groetjes,
Simone

astrid zei

oooohhhhh, ik kan niet wachten tot zaterdag,.............dan mag ik naar de x-mas party.......en al dat moois live bekijken !!!
tot dan...Astrid

Quibi zei

Wat een prachtige dingen heb je allemaal. Ik schaam me diep, maar ben nog nooit in je winkel geweest en ook dit weekend gaat dat helaas niet lukken. Er staat al veel te veel op het programma....
Maar de quilt van vorig jaar heb ik ook gemaakt! Hij staat al op mijn blogje...

Guusje, zei

Wat een prachtige plaatjes zie ik weer voorbij komen. Alvast heel veel plezier aankomend weekeinde.

Ellen zei

Wat een heerlijk kerstsfeertje zeg, zou heel graag jou en je winkel een bezoek komen brengen, ben zo benieuwd naar al het moois. helaas dit weekend lukt het niet maar misschien tussen kerst en oud en nieuw wel !!
Geniet van die heerlijke kerstmuziek, ik ben er ook dol op en een fijne X-mas party.