vrijdag 30 maart 2012

De doos uit Japan

 Vandaag kwam eindelijk na lang  wachten DE doos uit Japan aan! De Japanse kranten die als beschermmateriaal worden toegevoegd worden hier altijd vol bewondering bekeken. Er zaten 2 soorten patchworkboards in; in roze en in creme. Beide doen precies hetzelfde; spelden en strijken op de buiten kant, schuurpapier, snijmat en rubber velletje aan de binnenkant. Ze kosten € 39,- per stuk en ze staan in de webshop! Geef je bij de bestelling even aan welke kleur je voorkeur heeft?
 Van de Camelot was vandaag de bee voor blok 7 alweer. Wat schiet het op he!
Voor de andere groep Camelot deelnemers hebben we blok 3. Die sturen we dinsdag op.
Vandaag heb ik nog even snel de basisstof rondom de cirkels genaaid. Dat ging prima met mijn veertje.
En het ringspeldenkussen wat je op de voorgrond ziet liggen is ook uit de Japanse doos gekomen. Ze zijn weer voorradig en HIER te bestellen.
Uit een andere doos kwamen nieuwe stoffen van Moda. 'Papillon' van The Three Sisters en 'Athil Range' van Cabbages and Roses. Een oplettende lezer herkent die naam Cabbages and Roses, want daar heb ik afgelopen winter dat schattige zwarte jurkje vandaan!


Afgelopen dinsdag hadden we maand 2 van de Lisa's Flower Garden. We maakten 4 bloemenblokjes (2 onderaan en 2 bovenaan) en 5 nine patches. De pakketjes zijn onderweg, maar het kan zijn dat het wat langer duurt. We krijgen alsmaar mailtjes en telefoontjes dat de brieven en pakjes nog niet zijn aangekomen. De TNT levert helaas niet de kwaliteit de afgelopen dagen die we van ze gewend zijn. Ik hoop dat jullie wat geduld hebben. Mocht het na 10 dagen nog niet zijn aangekomen, dan hoor ik het graag van jullie!


Van 8 tot 10 juni dit jaar vind het International Quiltfestival of Ireland plaats en ik ga samen met mijn man daar eens een kijkje nemen. Het vind plaats rond het Galway en er zijn vele activiteiten georganiseerd voor quilters en ook voor niet quilters! Ik vond het een perfecte manier om Ierland eens te bekijken. Ben namelijk dol op Ierse muziek, Ierse schrijvers (Maeve Binchy) en het landschap lijkt me zo mooi! We huren een auto-tje en crossen lekker rond daar. De hele dag quilts bekijken, wie moet daar nu aan denken? :-)

Happy quilting,

Dorry


9 opmerkingen:

Ria zei

Toch wel leuk als je naar de Bee gaat, dan heb je eerste keus als de doos uit Japan komt. Blok 7 van Camelot is geknipt, vanavond maar wat steekjes maken!

Quilting Moesje zei

Wat mooi allemaal ...
En Ierland en quiltfestival ...
daar moet ik inderdaad maar niet aan denken ;o)
Fijn weekend,
Simone

Supergoof zei

Gaaf vakantieplan!!! Klinkt helemaal top, dat zou mijn droom wel zijn,...
;o)
Mooie stoffen ook,...

Bed, breakfast en quilts zei

volgens mij moet ik nodig weer richting Tilburg

Miny zei

Jee wat een leuk reis heb je voor de boeg, leuke stofjes zijn het.
Goed weekend!

Groeten Miny

GRANNY'S HOUSE zei

Wat laat je weer een moois zien en wat zou ik graag zo'n patchworkboard willen hebben, ga er voor sparen en wie weet heb je ze wel in je winkeltje tijdens de quiltbeurs in Vijfhuizen.
Zucht.........en naar Ierland, lijkt mij geweldig!

Groetjes
Ines

Annie Kingma.Bonnema zei

Wat een mooi reisje zal dat worden, heel mooi de stofjes allemaa, uit de Japanse doos.
Groetnis Annie

Quibi zei

Morgen kom ik samen met mijn mama (voor het eerst) een bezoekje aan je winkel brengen!

Als het minstens net zo leuk is als je stands op de beurzen, dan wordt het helemaal super!!

Tot morgen!!

Hermie zei

Ik hoop dat de stempelkussentjes er ook bij zaten.Ik wacht geduldig af.
Je hebt een leuke reis voor de boeg.Heerlijk alleen de voorpret al.