donderdag 8 maart 2012

Na t eerste weekend en nog een beetje Camelot

Ik ben eindelijk weer een beetje uitgerust van wat een superleuk en geweldig weekend was. Wat kun je toch moe worden van leuke dingen! Nu hielp mijn fikse verkoudheid niet echt mee, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik kan er een heleboel over vertellen, maar dat laat ik graag aan anderen over. (kijk maar eens HIER, HIER, HIER  en HIER. Ik deel wel een leuke overzichtsfoto met jullie, omdat hij in één oogopslag alles verteld over het Dotty weekend.

1e Dotty weekend 2012
Zo, en nu alles over de Camelot. Maand 6 voor vele, maand 2 voor sommigen en maand 1 en 2 voor een enkeling. Want vanaf nu is het AFGELOPEN met de Camelot. Je kunt je niet meer inschrijven, want het snijden en inpakken is bijna niet meer te verwerken in ons piepkleine, maar o zo schattige winkeltje.

Dit zijn de blokken van Ria, zij gebruikt af en toe een eigen lapje, en heeft de driehoekjes op de hoeken al gemaakt. Van de restjes is ze ook al de driehoekenrand begonnen die achter in het patroon staat. Leuk he?
Blok 6 Camelot
Dit blok gaan jullie dus maken van de stofjes die gisteren of vandaag op de deur mat zijn gevallen. Hieronder zie je de blokken van maand 1 en 2. Veel plezier ermee!
Blok 1 Camelot
Blok 2 Camelot

Happy Quilting!

Dorry

2 opmerkingen:

Ria zei

En nummer 6 is ook al zo leuk. Toch fijn dat we bij jou van die leuke, mooie quilts kunnen maken en er toch een beetje persoonlijke inbreng aan kunnen geven.

groetjes

Sabine.v zei

prachtig alweer. Als ik het woordje 'camelot' zie verschijnen denk ik steeds aan ons Westvlaamse dialect. Wij zeggen camelot tegen bucht, rommel, deugd niet, slechte kwaliteit,.. Raar van waar die zegswoorden vandaan komen hé?