donderdag 12 april 2012

En hoe was je Pasen?

 Een heerlijke Pasen heb ik gehad. Eindelijk 3 1/2 jaar na de verhuizing mijn houten mal gevonden om een boterkipje te maken.
 En natuurlijk eitjes verven en daarna versieren.
 De Japanse kers staat op springen, de bloesem komt bijna uit. Het was 1e Paasdag wonderwel mooi weer, maar 2e Paasdag leek de herfst wel terug te komen!
 Afgelopen week liet Gaby het quiltwerk van haar basis-sampler zien. En omdat het een veel gestelde vraag is, hier de foto's. Klik op de foto en je kunt ze groter zien.
Wat handige wenken voor wie twijfelt hoe te quilten:
Dwars door het blok heen zoals hierboven.
 Of contouren en die herhalen zoals hier

 Of een combinatie daarvan.
Quilten is niet moeilijk, gewoon de stoute schoenen aantrekken.

Ondertussen ben ik bezig met een loei van een quilt. Niet moeilijk, maar leuk!


Happy quilting,

Dorry

4 opmerkingen:

Ineke Hulzebos zei

Nou, zo te zien aan je kleine stukje foto van de loei grote quilt, wordt deze prachtig. Ja, Paasweekend was hier ook geweldig en 2de Paasdag helemaal top (zie mijn blog)
Fijne dag

Bed, breakfast en quilts zei

wat een ontzettend leuk patroon, weer één op de lijst met nog te maken... eerst maar de klokhuisjes verder aan elkaar zetten, al ruim 1,5 bij 1,5 meter intussen.
groeten

Rian zei

hier was het ook koud tweede paasdag. En inderdaad quilten: gewoon proberen. Ik ontdek dat ook steeds weer. Mijn eerste quilt nadert het eind. Heeft lang stil gelegen omdat ik niet verder kon, ik wilde iets leuks maar had geen inspiratie.....

Balsemien zei

Dat wordt een leuke quilt. Ik zag hier na de paasbrunch het houten boterlammalletje op de kast staan ;-))