donderdag 19 april 2012

Jules where are thou? And also spring....

Gisteren was voor de2e ronde de Jules, ook wel Mysterie genoemd aan de beurt. We maakten deze keer dit blok. Dus, Jules-BOM-leden, neem je pakketje ter hand en plaats de lapjes op de juiste plek. Veel succes met maken.


Achter in de tuin ontpopt onze Japanse Kers zich tot een roze baljurk met een zee aan roze bloesem. Sommige takken zijn zo zwaar dat je moet bukken om er onder door te kunnen. Dat doen we dan maar even. Ü

 Deze week heb ik nieuwe bakken geregeld. De oude vielen van ellende uit elkaar. Heel erg brocante zagen ze eruit, maar als ze afbreken en gaan splinteren dan is de charme er een beetje vanaf. Hierboven zie een bak met allemaal nieuwe stoffen; bijna allemaal Moda's!!
 Het zijn zeer ruime bakken, in white wash en er kan heel veel in! En dat is handig in dat pietepeuterige winkeltje van me.
 Afgelopen zaterdag had ik een workshop veren quilten. En dit is wat we maakten. Wat hebben we veel geleerd, en zelfs voor mij was er hier en daar nog een eye-opener! Zo zie je maar, je leert elke dag weer. Het lijkt heel moeilijk, maar als je de opbouw weet van een veer en de vlakvulling, dan kan iedereen het met een beetje oefenen.

Morgen sta ik met mijn winkeltje op de regiodag in Maasbracht (Limburg). Voor iedereen die dan komt; tot morgen!

Happy quilting,

Dorry

6 opmerkingen:

Bed, breakfast en quilts zei

Is Jules al onderweg, kan weer niet wachten...

Annie Kingma.Bonnema zei

Prachtige veren, mooi quiltwerk
Groetnis Annie

Phyllis zei

Hoorde van Jantine al dat de workshop heel geslaagd was. Zodra ik wat meer ervaring met machinaal quilten heb, kom ik hem zeker ook bij je doen, het ziet er prachtig uit!

Yvonne zei

Hoi Dorry, het pakketje is hier gearriveerd. Veel plezier morgen.

Groet Yvonne

Hermie zei

mooi quiltwerk en mmmmm,Moda(nee geen Mona hoor) ik ben gek op Moda lapjes,ze zijn mijn favoriet

Jantine zei

Het was reuze gezellig en leerzaam! De bakken waren inderdaad prachtig, maar ik wist niet hoe de oude er uit zagen, dus dat heb ik me niet gerealiseerd;-)...