woensdag 1 april 2015

Dots, stippen, nopjes, wat je maar wil

 Bij Quilt it & Dotty horen stippen....
 ...of dotjes, hoe je het maar wil noemen.
 Maar ook lapjes, kleine pakketjes....
 en eurolapjes, die ja ja heel origineel, een euro kosten.
 Ze zijn kleiner dan een 1/16e lapje, Bovenstaand uitgevouwen lapje is bijv 18 cm x 30 cm, en de maten zijn een beetje wisselend. Soms wat langer en soms wat breder. Geweldig leuk om wat kleurtjes aan te vullen voor de projectje!
Met de Paas in t vooruitzicht heb ik mijn lammetje weer eens van de wildkroon gehaald. Even afwassen, drogen op de Aga en dan bedenken wat je er eigenlijk mee kunt! Met gesmolten chocolade vol laten lopen en laten drogen zodat je je eigen chocolade lammetje hebt? Of met zachte roomboter vullen, en na een nachtje in de koelkast de beide delen loshalen zodat je paasboterlam midden op de ontbijttafel prijkt? Of je doet er cakebeslag in en bakt hem op de kop, zodat je bij de koffie een lammetje kunt serveren. Genoeg te bedenken terwijl ik aan mn clamshels prik....


Happy Quilting!

Dorry

2 opmerkingen:

Annemieke zei

Heerlijk die mand vol met kleine lapjes! Als ik klaar ben met Lizzy zou ik wel weer je stoffenclub willen doen, eventjes wachten nog. Ben hard aan het ramen lappen, vrijdag was een dag waarvan ik erg heb genoten!! Van de workshop, de lunch, de show en de gezelligheid in je winkel/huis en al die lapjes.
Tot hopelijk gauw maar weer,
groetjes
Annemieke

Phyllis zei

Nopjes en lapjes, these are a few of my favorite things...la, la, la....! Happy Easter!