dinsdag 21 juni 2016

Seizoen der Lapjes, nieuwe Blok van de Maand!

De laatste tijd heb ik enorm veel inspiratie gekregen met het maken van 
de nieuwe BOM van Quilt it & Dotty 
'Seizoen der Lapjes'

Een quilt die we in 16 delen uit gaan geven; 12 maand-blokken en 4 seizoens blokken. 

De blokken worden met leuke driehoekrandjes aan elkaar gesmeed tot een quilt die 
een dikke 236 cm x 236 cm wordt als hij af is. 

Het voornamelijk applicatiewerk en stitchery borduren, maar je kunt hem ook met vliesofix plakken en dan met een festonsteek rondom de figuurtjes gaan. 

Je begint met het patroon in maand 1 en daar krijg je dan ook direct alle stofjes bij die je nodig hebt voor de eerste maand. Er is de mogelijkheid om een stitchery-garen-pakketje bij te bestellen met Valdani borduurgaren in subtiele verloopkleuren. En je kunt direct bij de start een pakketje H250 bijbestellen voor iedereen die wil appliceren, met de lijmstift zonder naderhand weg te knippen en los te peuteren. Ken je deze methode nog niet, dan loont het echt de moeite om naar de bee te komen! Want er komen elke maand ook weer bee's: onder het genot van koffie, thee en iets lekkers krijg je je pakketje van die maand uitgereikt en ga je samen aan de slag met de tips van ondergetekende om zo het mooiste resultaat te krijgen.

Maar uiteraard kan het ook opgestuurd worden! De prijs blijft hetzelfde.

De eerste maand betaal je een iets hoger bedrag voor het patroon, de maanden daarna komen alleen de stofpakketjes en hier en daar ook een schattig knoopje (bij de prijs inbegrepen).

Maand 1 : € 38,-
Maand 2 t/m 16: € 28,- per maand

Dat is inclusief verzendkosten. Geef je op door een berichtje te sturen naar welkom@quilt-it.nl.

Happy quilting,

DorryGeen opmerkingen: