woensdag 8 februari 2017

BOM Gossip in the Garden

 We gaan weer een Blok van de Maand groep starten met de quilt Gossip in the Garden van Hatched and Patched! Al eens eerder deden we dat, en de enthousiaste reacties maakte dat we het nog een keer gaan doen.

In dezezelfde kleursfeer, maar wel met andere stoffen. Dat doen we wel vaker zo, en telkens weer krijg ik daar de reactie op dat het echt heel geslaagd is de kleur en stofkeuze! Vind je het ook zo moeilijk om een mooie combinatie te maken? Dan is een BOM echt iets voor je.
Het patroon is zeer uitgebreid en geillustreerd waardoor je niet de mist in gaat. Je kunt hem helemaal met de hand maken, maar je kunt ook delen met de machine hup-hup in elkaar stikken. En dan nog borduren...er zit echt zoveel in deze quilt!

Kosten hoor ik je denken? € 34,- per maand, maar maand 1 betaald je ook het patroon dus alleen in de eerste maand betaal je € 68,-. We beginnen donderdag 23 maart en telkens op die (bijna) laatste donderdag in de maand is er ook een bee. Reuze gezellig, en je steekt er een hoop van op.

Doe je mee? Elke maand een pakketje in de brievenbus, of ophalen op de bee?

Stuur dan een mailtje naar welkom@quilt-it.nl

happy Quilting,

Dorry

ps. er staat nog veel meer moois op het programma. Kijk maar eens HIER

Geen opmerkingen: