dinsdag 14 februari 2017

Dorien's Happiness

Gloednieuw en alleen voor Quilt it & Dotty, heeft Dorien een nieuwe quilt ontworpen. 


Een quilt die rand voor rand wordt opgebouwd en elke rand een nieuwe techniek. We beginnen met yoyo's maken, dan baksteentjes patchen, dan kabeltjes borduren, sterretjes, hexagonnen appliceren, sterretjes extravaganza en een schulprand in combinatie met een piano-border. Deze BOM wordt aangeboden in 7 maand zendingen. Je kunt naar de bee komen als je wil, die is telkens op woensdagochtend. Of je laat het opsturen. De stoffen en de kleuren zijn gelijkend op het voorbeeld. Soms dezelfde, vaak een net iets andere, maar zeker net zo mooi! Daar krijgen we bij Quilt it & Dotty zoveel complimenten over, dat de stoffen zo mooi zijn, en in het echt NOG mooier!

Daar doen we het allemaal voor he, om mensen blij te maken.

Het patroon is in het Nederlands, malletjes en soms wat snijmaten. Niet moeilijk gebracht, voor iedereen te doen die de basis van patchwork en een beetje appliceren in de vingers heeft. En anders is er altijd nog de bee om vragen te stellen.

In maand 1 betaal je € 39,- voor het patroon en stof, maand 2 t/m 7 betaal je € 24,-. 

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar welkom@quilt-it.nl.


En ik heb vandaag Valentijns hartjes in de webshop gezet; om een foto achter te plakken, of een borduurtje, of een opgevuld kussentje door de opening te steken.


Ze kosten slechts € 4,50 en je vind ze hier. Dotty hartjes met een venster

 

Happy Quilting,

 Dorry


1 opmerking:

Awina zei

Vandaag het eerste pakketje gekregen. En, OOHH, echt geen woord gelogen. Wat een mooie stofjes. Heb ze eerst een tijd lopen aaien en weet wel wat ik vanavond ga doen.... Yoyos maken ;)