donderdag 9 februari 2017

Vlechtmandje maken met Anne-Claudine

 Heb je in het Atelier in Overloon die leuke mandjes van stof zien staan? Gemaakt van allemaal verschillende stoffen?
 Die kun je komen maken in een workshop, op vrijdag 24 februari bij Quilt it & Dotty. Met de naaimachine, en onder vakkundige leiding van Anne-Claudine.
Hallo, ik ben Anne-Claudine met mijn hond!
 En Anne-Claudine ken ik al heel lang. Van de tijd dat ik net begonnen was met quilten en er op yahoo-groups een zogenaamde mailinglist was waar je op kon schrijven als je van quilten hield.

 Dat moet echt zeker 16 of 17 jaar geleden zijn. En zij liet me deze leuke tasjes/mandjes zien en ik was gelijk verkocht!
 Het touw wat er in zit krijg je tijdens de workshop. Een goed werkende naaimachine waar een zigzag-steek mee gemaakt kan worden neem je zelf mee.
 Tijdens de dag wordt er een klein model mandje gemaakt en is alles volledig verzorgd uit eigen keuken. Dus, koffie, thee, lekkers uit de Aga, een uitgebreide lunch.
Je hebt t vast wel eens voorbij zien komen hier en daar. En ik kan je vertellen, het is echt zo. Haast je, want er zijn nog maar een paar plaatsen vrij! Kosten € 42,50. In de webshop kun je je opgeven en t lijkt eerst of je maar € 40,- hoeft te betalen, maar die gekke webshop van mij berekent er automatisch verzendkosten bij. Bij het afrekene, lekker makkelijk met Ideal kun je zien dat je op € 42,50 uitkomt.

KLIK MAAR HIER OM JE OP TE GEVEN


Happy Quilting,

Dorry

1 opmerking:

AnneClaudine zei

Welkom!
Het wordt reuze gezellig. Je wordt stap voor stap begeleid in het werken met deze techniek. Verder krijg je natuurlijk genoeg tips en trucs aangereikt om naar hartelust te kunnen varieren.
Ga jij ook, net als vele anderen, met een hoofd vol inspiratie en ideeen (en te weinig tijd.... 😉) naar huis?

Hartelijke groet,
Anne Claudine