dinsdag 28 maart 2017

twee leuke workshops!

 Heleni, die we allemaal wel kennen want ze stond laatst in de Quiltmania, heeft weer zo iets leuks gemaakt!
 *D*R*E*A*M*C*O*T*T*A*G*E heet het. Een opbergdoos van karton, bekleed met stof en versierd met borduurwerk en applicaties.
 En Heleni komt er workshops in geven! In twee dagen, met wat tijd voor huiswerk er tussen. 
De eerste datum is vrijdag 28 april van 10.00-16.00 uur met lunch en Heleni zorgt voor het karton.
 De tweede dag is vrijdag 19 mei vanaf 10.00 uur.......met een eenvoudige lunch......
 Je krijgt ook wat huiswerk van te voren, zo kom je beter beslagen ten ijs! Heb je zin om mee te doen? Geef je dan snel op, want deze workshop tweedaagse kost slechts slechts € 65,- incl. het karton wat je nodig hebt!
Klik maar snel HIER, dan kom je in de webshop en dan kun je je opgeven. Let op! De prijs lijkt eerst niet te kloppen, maar komt uiteindelijk bij het afrekenen pas op € 65,- uit.
 En wat hadden we een leuke workshop mandjes maken laatst! Genoten hebben we, en daarom hebben we nog een datum ingepland;
 Vrijdag 26 mei van 10.00-16.00 uur incl. lunch en incl. het touw wat je nodig hebt voor het mandje. Zelf neem je stroken voorgesneden mee, daar krijg je nog info over. En ondertussen zou ik me maar gaan haasten want voor ik de tijd had om dit blogje te schrijven had ik al diverse inschrijvingen.
Het is een workshop waar je een eenvoudige naaimachine met zigzag voor nodig hebt. Geen enkele voorkennis, dus neem je vriendin, je moeder, je zus mee en maak die strandshopper voor deze zomer!

Klik maar HIER om je in te schrijven: 


http://www.quilt-it.nl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1001&category_id=51&option=com_virtuemart&Itemid=2

Pas bij het afrekenen klopt de prijs van € 42,50

Zo, dat was weer een heleboel info! Morgen nog een verslagje van het Dotty weekend wat zo leuk was! Ook daar gaan we er weer meer van organiseren.

happy quilting,

Dorry

Geen opmerkingen: