dinsdag 16 november 2010

A Dotty Weekend 2011; je kunt bijna gaan inschrijven!


Ademloos luistert het publiek naar wat er allemaal verteld wordt bij de 'Schoolhouse' op de Market in Houston. Soms gelachen, soms een Oooo, soms een Aaaaaa.

Als je eens wil weten hoe er zoiets aan toe gaat, kijk dan maar eens hier.

Ook druk bezocht en gewild zijn onze Dotty weekends!

In 2011 gaan we weer twee weekenden, van vrijdagavond tot zondagmiddag, telkens met 30 quilters, naar De Suikerberg in Loon op Zand. Een fantastische locatie aan de Loonse en Drunense Duinen (bos en duin gebied), met alle faciliteiten die een quilter zich maar kan wensen. op vrijdagavond beginnen we met een potluck; je neemt je eigen succes-gerecht mee en daar maken we een gezellig buffet van. Al snel komen de quiltwerkjes uit de tas en het weekend is begonnen! Als het in de kleine uurtjes loopt, ga je samen je slaapkamer opzoeken die je deelt met 3, 4 of 5 andere quilters. Zaterdag gaan we na het ontbijt lekker aan de slag met het werken aan eigen werk en vooral kijken bij alle andere deelnemers (mijn favoriete onderdeel), er is ruimte voor een workshop (in overleg) en het houden van een show en tell. Er wordt een heerlijke maaltijd voor je gekookt en in de gezellige eetkamer geserveerd. Op zondagochtend kun je een boswandeling maken met de vroege vogels, of direct weer in je lapjes duiken, vergeet niet een kijkje te nemen bij alle leuke dingen die Quilt it & Dotty voor je mee genomen heeft, want je kunt er lekker winkelen! En met een Grande Finale sluiten we op zondagmiddag dit feestelijke gebeuren af. Ik kan natuurlijk lang niet alles vertellen, maar ik kan je wel vertellen, dat daar verrassingen, kado's en veel gelach bij horen. De kosten dit jaar inclusief overnachtingen, eten, drinken, verrassingen, etc. zijn € 110,-. De data zijn 4-6 maart 2011 (let op carnaval) en 18-20 maart 2011.
Vorig jaar was het weekend in één dag volgeboekt. De deelnemers van vorig jaar hebben al de gelegenheid gehad om zich in te schrijven voor dit weekend en nu zijn er nog enkele plaatsjes over.
Hoe kan ik nu deelname aan dit fantastische weekend?
Aanstaande zaterdag 20 november om 20.00 uur plaats ik op dit weblog de link waarbij je direct in de webshop komt waar het quiltweekend staat. Je besteld het quiltweekend, en rekent direct af met Paypal of Ideal en je plaats is verzekerd! Wil je samen met een vriendin op de kamer, dan vermeld je dat in de ruimte voor een bericht aan het einde van de bestelling. Het weekend bestellen afrekenen voor één of meerdere personen kan ook. Voeg dan wel de namen van de extra deelnemers toe. Je kunt je niet inschrijven door een mailtje te sturen. In de webshop staan precies het juiste aantal weekenden te koop. Op = op!
Dus, zit je startklaar aan de pc zaterdagavond? Dan ben je erbij!

Tot zaterdag!

Dorry

4 opmerkingen:

quiltlodge gerda zei

Hoi Dorrie, ik wil heel graag zaterdagavond reageren en bespreken. Maar ik heb een vraagje; mijn zusje wil naelijk ook heel graag maar zit zaterdag om 20.00m uur in de bios met schoonmoeder en schoonzusjes. Kan ik dan voor twee personen boeken? groetjes, quiltlodge gerda

Anoniem zei

Hoi Dorry,

Ook ik moet voor twee personen bestellen kan dat?

Groetjes,
Annie.

Annie zei

Hoi Dorry,

Ook ik moet voor twee personen bestellen, kan dat?

Groetjes,
Annie.

Quilt it and Dotty www.quilt-it.nl zei

Als je voor twee personen wil inschrijven, kies je voor twee maal het quiltweekend. Je betaald dan ook voor twee. Zet je in de ruimte voor een bericht de gegevens van de andere deelnemer?