dinsdag 9 november 2010

Houston!!!!

Waar moet ik beginnen? Zij heeft het begin al laten zien. Nu laat ik jullie zien wat er op de 'Schoolhouse' te doen was. Allerlei ontwerpers en fabrikanten lieten het nieuwste van het nieuwste zien. Hier zie je Marianne van Cinnamonpatch , zij laat haar nieuwste creaties van wolvilt zien. Het is zo'n schat van een meid.
We vielen binnen bij Sue Daley van de hexagonnetjes en nog veel meer. We gaan deze doen in het nieuwe jaar. Lijkt je dat wat?
En toen de presentatie van Lecien; ze hadden 4 nieuwe ontwerpers, zij, zij, zij en Lynette niet te vergeten!Wat een schatje he, gaan we ook doen in het nieuwe jaar. Met haar nieuwe stoffenlijn natuurlijk die ze nét ontworpen had voor Lecien. Ingrid riep al dat ze haar camera startklaar had. Want elke 'Schoolhouse' sessie maakte je kans op een prijsje. En laat ik die nou net winnen!!!
Kijk me hier eens glunderen; een heel FQ-pakket van Lynette. En heb je al gezien dat ze mij er ook op gezet heeft? Klikkerdeklik


Happy Quilting,

Dorry

9 opmerkingen:

Miranda zei

Aan je big smile te zien is het helemaal top geweest! Je hebt leuke projecten in de toekomst... hoop dat jij niet te veel last heb van jou jet-leg. Tot vrijdag!

Anoniem zei

Welkom terug! Ik had je foto ook al op de blog van Lynette voorbij zien komen. Gefeliciteerd met je gave prijs, en ik ben benieuwd naar al jullie belevenissen!

Anoniem zei

Beautiful photo's Dorry and congratulations on winning Lynette's package!

Quiltjane zei

You are so lucky to visit Houston. I am glad you like our Aussie designers. Sue and Lyn are very talented people.

jolanda zei

Welkom thuis!! Tuurlijk had ik gisteren bij Goof al het één en ander gezien en volgens mij hebben jullie het geweldig gehad daar!
En van harte met je prijs bofferd!!
liefs, jolanda

Annelein zei

Leuk verslagje. Bij Supergoof was inderdaad ook al wat te leven. Meeste bewondering heb ik voor het feit dat je gewoon in de auto stapt en gaat rijden.

Super zeg, die FQ's.

Annelein zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
kwiltma zei

Hoi Dorry, Wat geweldig allemaal en wat een verhaal en wat een geluksprul zo'n mooi FQ pakket.
Tot snel, groetjes Wilma

Terray zei

Wat een vreselijk BOFBIPS ben jij zeg!!
Gave prijs en het is geweldig om te zien hoe stralend je erbij staat. Nouja dat zou ik ook hebben gedaan :-)
Lynette lijkt me een bijzondere persoolijkheid, geweldig dat jij haar in levende lijve mag ontmoeten.

Groetjes
Tertia