woensdag 10 november 2010

Houston, let's hit the floor!

Ga je mee? Neem je toegangspas en frot hem hup in je houder. Kijk zo doe je dat en dan de Market-floor op!
Hi Lori! Wat heb je toch leuke patronen, vinden mijn klanten ook vast heel leuk.
En Yoko, wat vind je van mijn tasje? I love it!
Effe uitpuffen in het Hilton waar ze heerlijke banken hebben en geweldig eten.
En dit machientje is net een pastamachine, je stopt de lapjes erin, even draaien et voila; gesneden lapjes. Lee deed het zo leuk voor. Thank you Lee! Trouwens, op de achterkant van zijn shirt stond Real men quilt. Geweldig toch? En hij quilt echt.

En Barb en Alma wonnen de prijs voor mooiste stand; congratulations! Was geen verrassing kan ik je zeggen. We hebben een stapel van hun nieuwste boek gekocht en zelf kreeg ik een persoonlijk gesigneerd exemplaar. OOOOO, die koester ik voor eeuwig.
En Judie, je maakt zulke mooie stoffen. Dat weet je toch wel he? Ik bibber er helemaal van. Er zijn net weer nieuwe van je binnengekomen, dank je! De Civil War Chronicles kun je dus vinden bij Quilt it & Dotty.

Happy Quilting!

Dorry12 opmerkingen:

Juicybear zei

Hoi Dorry, echt geweldig om al jullie foto's te zien van al dat moois. Gaaf dat je ook de nieuwe boeken van Alma en Barb hebt gekocht Ik schreef toch dat ze een nieuwe hadden:-) Ik zou er graag een van je willen kopen hoor.
Nou geniet nog maar lekker na.
Groetjes Anneke ^..^

Zelda zei

You look so happy in every picture, i can see you enjoyed every minute. Groetjes, Zelda

astrid zei

Wat zal je het geweldig hebben daar Dorry, ik moet snel eens een bezoekje aan Tilburg plannen om al die mooie dingen te zien en de verhalen te horen, groeten, Astrid. Oh, ja, en ik dacht nog even: he, wat doet mijn tas daar in Houston (maar jij hebt de kersentas natuurlijk ook gemaakt :) en zelfs bedacht.....)>

Annelies vdB zei

Wat leuk al deze foto's bij je te bekijken. Volgens mij heb je het samen met Ingrid erg leuk gehad !

Anoniem zei

Wonderful pictures Dorry, you look so happy, what a fantastic trip you must have had! All the very best, and you do buy the most lovely dresses! Ann x

Miranda zei

Wat moet dat een geweldig moment voor jullie geweest zijn....al die "grote" sterren uit de quiltwereld te zien en spreken....en ieeeek ook nog eens met op de foto!!!!!

Anoniem zei

Wat een heerlijke foto's weer Dorry! *jaloerse blik jouw kant opwerp* ^_^
Is dit nu DE Judie Rothermel, van al die gave stoffen? En DE Barb en Alma, van die prachtige Home Sweet Home quilt? Gaaf dat je al die mensen gezien hebt. En de meneer van "de pastamachine" (AccuQuilt?) is super schattig ;-) En ook een leuk t-shirt, met een goeie tekst op de achterkant.

Ria zei

Wat een heerlijke tijd heb je daar gehad, het is van je gezicht af te lezen. Ben heel nieuwsgierig naar jou winkel en binnenkort zeker een bezoekje aan Tilburg brengen.
Groetjes Ria.

Isabella zei

Wat moeten jullie genoten hebben. En nu weer terug in de harde werkelijkheid of eerst nog even nagennieten?

Margreet zei

Nou, zo te lezen heb je het heel erg naar je zin gehad, daar in Houston. We kunnen zo lekker meegenieten van je reisverslag. Groetjes, Margreet

Daniëlle zei

Zo, even bijgelezen, al die avonturen van je hihi! Je hebt een geweldige tijd gehad zo te lezen! Ben benieuwd naar al het moois dat je mee terug hebt genomen joh! Mooi weekend, liefs, Daniëlle

Shirley zei

Joh wat een geweldige tijd hebben jullie daar gehad, wat een ervaring, en ook, wat een zalige FQ bundel heb je gewonnen!