woensdag 20 december 2017

It's beginning to look a lot like christmas....lalalalalalaaaaaaa

Wat kruipt het dichtbij he, die kerst. Nog een paar dagen en het is zover! Hoever zijn jullie al met de Merry Christmas Reindeer quilt? Er zijn nog enkele pakketten te verkrijgen in de webshop, zo'n leuk werkje om te doen in de kerstvakantie! KLIKKERDEKLIK NAAR DE WEBSHOP


 Nog op zoek naar een romantische kerstoutfit? Ik heb een BIG SALE in mijn webshopje...
 Alles van Les Ours, met fikse KORTING!
 Er gaat € 100,- of meer vanaf! Dit engel achtige tuniekje kost bijv. nog maar € 137,-
 En deze rok, de aller aller laatste kost nog maar € 152,-

LES OURS UITVERKOOP VOOR KERSTMIS IN DE WEBSHOP

Het rendier en de groene rand eromheen hadden jullie al, maar hoe groot zijn de randjes ertussen? Ik zal het onthullen:
Let op! Schema tekening met maten!
En ook de afmetingen van de randjes boven en onder aan de kerstboom. Deze tekening geeft de maten weer, en hier is elke hokje 1 inch!! (en niet een kwart inch zoals bij de patronen)
Hier zie je de randjes boven en onder de kerstboom. Deze extra randjes kun je ook gebruiken om een beetje te smokkelen als je niet helemaal uit komt.
let op: in hokje is 1 inch 'schema'
Vandaag krijgen jullie ook het schema met de maten van het kapstokje. Let op, ook hier is 1 hokje 1 inch. De maten staan erbij. 
En nog een schema om de bovenste rand met de kaarsen,t kado, en de mokjes in elkaar te zetten. De randjes links en rechts van de strook gebruik je om alles op maat te maken. Dit zijn de maten die wij gebruikt hebben.
 En dan nog de applicatie mallen van het gemberkoek mannetje en het hartje.
En ook die van de letters! (ja ja ik weet het, de R staat er maar een keer en de M en de S ook....) Maak er Merry Christmas van en appliceer ze op je favoriete manier op het kapstokje. 

Het handigste vind ik om de foto te plakken in een worddocument en dan die foto groter te 'trekken' tot ik ongeveer het juiste formaat heb. Komt niet op een millimeter he... En dan uitprinten, soms een paar keer tot je het juiste formaat hebt. Het controle hokje 1 inch x 1 inch helpt je daarbij. 

Morgen weer eentje! Woehoooooo......

Happy quilting, and a very happy Christmas too....

Dorry

Geen opmerkingen: