dinsdag 28 september 2010

de winter hangt in de lucht

Gisteren heb ik de eerste les van een reeks schaatslessen gehad. Mijn noren zie je hier, en een ervaren groep schaatsers zoeft voorbij op de ijs. Ik heb vroeger (ik moet dan altijd denken aan die man van het Polygoon Journaal, vroegah) veel geschaatst, maar door de slechte Hollandse winters en gebrek aan een goede ijsbaan in de buurt heb ik jaren niet meer geschaatst. Maar die Hollandse winters van de afgelopen twee jaar hebben het bij mij weer laten kriebelen. Omdat ik nog wat onwennig op het ijs stond afgelopen winter en omdat ik echte bochten wilde leren rijden (je weet wel pootje over en je arm zo laten slingeren), ben ik dus op schaatsles gegaan!En met succes, want de eerste les ben ik direct al gepromoveerd tot de meer ervaren groep. Niet zo raar, want toen ik 14 was heb ik een hele marathon geschaatst. Het zat dus nog wel ergens. En het was gezellig!

Een stuk warmer, en zeker zo gezellig (eigenlijk veeeel gezelliger) was de Morrel Bee van afgelopen vrijdag. Supergoof kwam, want de ooievaar was nog niet geland. En zie je de meiden aan haar lippen hangen?

Maartje liet ook al zoiets schitterends zien; de Celine, maar dan in blauw!
En als laatste nog even een foto van een hoekje in Deventer op de Algemene Tentoonstelling van enkele weekjes terug. Zag er zo gezellig uit toen.

Happy Quilting!

Dorry

4 opmerkingen:

Miranda zei

Leuk om weer te schaatsen... En dat met noren....ooit heb ik er een uur(voor mijn gevoel) opgestaan, maar kreeg gewoon geen voet van de grond...ik snapte er toen(en nog steeds niet)hoe men dat toch doet! A.s donderdag ochtens kom ik met Shir weer lekker buurten! Geweldige foto trouwens van Goof met der Morrelie fans! Tot gauw

Berna zei

Het is met schaatsen net als met fietsen, je schijnt het nooit te verleren. Oefen maar lekker maar mag de winter nog even wegblijven?
Gezellig zo'n Morrel-ochtend en die blauwe Celine is ook een plaatje hoor!

Carin zei

Wat ziet die Celine er in het blauw leuk uit, weer zo heel anders als de mijne met antieke kleurtjes. Wat kleuren toch al niet doen !!

Inge Slaats zei

Schaatsen?! Nou uhh, ik vind het stoer van je hoor. Deze (ouwe, haha...) oma blijft liever weg van dat gladde ijs.