dinsdag 14 september 2010

Deventer verhaaltjes

We stonden in Deventer tijdens de Algemene Tentoonstelling op een prachtige plek waar de zon door de kerkramen naar binnen scheen. Bijna de hele dag hebben we lekker in het zonnetje gestaan en gezeten terwijl we met iedereen een praatje maakten. Zie je hoe schitterend de 'Dorothy' hangt? Dorothy is de nieuwste quilt van De Dekenstikster en wat heeft ze een prachtige quilt gemaakt van Judie's stoffen.
Hier zie je hem van iets dichterbij, de randen die de toile du jouy omlijsten wisselen af in licht en donker, in blauw en bruin. We hebben nog een paar pakketjes; ze staan hier.
We waren al een beetje in de kerststemming en ook de kerst-stitchery-tjes verwelkomde vele bezoekers. Trouwens, ook ik heb een envelop ontvangen vanuit Zweden om iets te gaan doen voor de kerst. Hou dit weblog maar even in de gaten!
José was weer terug van vakantie, en hup ze stond alweer in de kraam in Deventer. Zie je op de achtergrond hoe hard ze gewerkt heeft aan de Stars and Baskets blokken?
En nu even een verhaaltje over prioriteiten. Deze koffers zijn daar het voorbeeld van. Twee lieve quilters uit Noorwegen, mailde me al dat ze zouden komen naar Tilburg om bij mijn overbuurvrouw te logeren (die heeft een B&B). Ze vlogen met Ryanair op Eindhoven, kwamen met het openbaar vervoer en alvoor ze naar de B&B gingen, éérst naar Quilt it & Dotty. Over prioriteiten gesproken, lapjes gaan vóór alles. Ze gingen nog naar Deventer én naar Sainte Marie aux Mines. Waar ik trouwens zaterdag en zondag ook zal rondlopen; even heerlijk genieten. Tentje mee, DH mee (want dat vind ie ook leuk), lekker kletsen, heerlijk eten, en veel, heel veel moois zien. Genieten doe ik trouwens elke dag. En de laatste tijd vooral van de voorpret van dit heerlijke reisje.

Happy Quilting,

Dorry

5 opmerkingen:

Berna zei

Prachtig die Dorothy-quilt! Veel plezier in Frankrijk en straks met Ingrid.

ria vogelzang zei

Wat een schitterend plekje!! Dat was zeker genieten!
Dorothy is echt een plaatje! En ze kwam daar ook prachtig uit.
Nu op naar Frankrijk! Heel veel plezier!

Anoniem zei

Wat een geweldige plek hadden jullie met de stand zeg. Jammer dat je er pas vanaf maandag stond, want nu heb ik je zondag helaas niet gezien. Veel plezier in Frankrijk!

Anoniem zei

hoi Dorry,

Het was erg leuk in Deventer, en vond het erg gezellig om jou eens in levende lijve tegen te komen!

groet, Lijan Bos

Hennie zei

De Dorothy quilt hangt er prachtig bij, maar ik vind die rode mandjes en sterren ook erg mooi.
Leuk je te ontmoeten, we hebben genoten op de tentoonstelling.
Groetjes Hennie.