donderdag 23 september 2010

Poppenquiltclub en een jarige!

Het was woensdag de eerste bee van de poppenquilclub, en tingeling daar kwamen de poppenmoedertjes al aan! Met de jarig Erna voorop! Ze werd 60 en daar keek ze al een heel jaar naar uit volgens haar weblog. Taart mocht natuurlijk niet ontbreken en tussen al het gelach en gegiechel heen liet Moniek even het poppenquiltje van deze maand zien.
Inge liet een poppenquiltje zien wat ze deze zomer had gemaakt naar aanleiding van José's hexagonnenquiltje in de winkel.
In het pakketje zaten 64 verschillende lapjes (dank je Dorien voor het snijden van de 1664 lapjes tussen de nies-buien door) en ze gingen direct aan de slag.
Zo'n patchwork board van Clover is een reuze handig ding, dat was wel te zien.
Nadat ik afgelopen week de uitdaging van Hilde ben aangegaan, ben ik wat doosjes en mandjes gaan opruimen. En wat kwam ik tegen? Nog DRIE pakketjes van het poppenquiltje Doortje, maar dan in de stoffen van vorig jaar. Dus, wil je dit schatje van 30 cm x 30 cm ook maken, dan staan er hier nog drie pakketjes voor je klaar.
Wil je nog meedoen aan de poppenquiltclub? Dat kan, want ik heb nog 2 pakketjes van deze maand. Je kunt je altijd nog inschrijven voor de poppenquiltclub, alleen ontvang je de voorgaande pakketjes helaas niet meer. Je kunt daarvoor mailen naar welkom@quilt-it.nl.

Wat ook een super club is, is de Stoffenclub Dotty's Dotjes. Elke maand ontvang je acht Fat Eights (8 maal 25cm x 55cm) in de typische Dotty-stijl. In totaal dus een hele meter stof, inclusief verzending binnen Nederland voor € 22,- . Ik heb al heel veel inschrijvingen, maar daar kun je nog bij! Maandzendingen van Dotty's Dotjes zijn niet identiek, d.w.z. dat je vriendin andere stoffen kan ontvangen. Je schrijft je in voor een jaar.

Wat ook leuk is om met jullie te delen is het feit dat de patronen van Jeanneke voortaan bij Quilt it & Dotty te koop zijn! Op dit moment is Dresden Harmonies (je mag klikken op alle onderstreepte woorden...)al te verkrijgen, en...

...Tillie is ook al gearriveerd. Wil je meer patronen van Jeanneke, geeft door want dan zorg ik dat ze te krijgen zijn!

Happy Quilting,

Dorry

9 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Ehhhh, Dorry....ik weet niet of Erna achteruit telt, maar ik meen me te herinneren dat ze 60 werd ???

groetjes, jeannet

Quiltjane zei

Such beautiful quilts and gorgeous fabrics. Zulke mooie dekens en prachtige constructies

moniek zei

leuk om mezelf "in aktie"te zien op jouw log,ik heb m al bijna zover om door te gaan quilten, ik vond het erg gezellig en kijkn u al uit naar de volgende keer, groetjes moniek

Anoniem zei

Hi Dorry, I am so excited to be part of your Doll Quilt Club and look forward to my first package arriving! Looks like you all had a wonderful day and the cake looks delicious! Kind regards, Ann

ria vogelzang zei

Wat een gezellig gezicht! Al die heerlijke poppenquiltliefhebster!
En Inge, gefeliciteerd!
Dank voor de gezellige foto's, Dorry!

Inge Slaats zei

Dorry, het was supergezellig, vooral ook lekkere appeltaart! Je bent echt een dotje hoor, om mijn zussie (en ons) zo te verwennen.
Mijn blogje over de club is geschreven en ik zit, na een hoop drukte vandaag, nu toch echt klaar om weer een paar blokjes aan elkaar te zetten. Ik doe een wedstrijdje met Erna, wie het eerste het quiltje af heeft (nee hoor, grapje!).........
Die patroontjes van Jeanneke zijn ook zoó leuk, misschien volgende maand eentje kopen.

Doei, doei, tot snel weer,
Inge

Lee Prairie Designs zei

Oh I wished I could come be with you all once a month and stitch with you making these darling little doll quilts and be a part of your wonderful group. Some are my blogging buddies.

I love and make dollie quilts too! Thanks for sharing. Carolyn in Des Moines, Iowa

Else zei

Hey Dorry, bedankt vlop is aangekomen en kben inmiddels begonnen! Hoop toch wel een keer van de partij te zijn op een poppenquiltclubbee ziet er KEI gezellig uit. Fijn weekend, knuffel Else

Shirley zei

wat een leuke dag hebben jullie gehad, en een enige quiltjes!