woensdag 29 september 2010

k'zou niet weten waar ik moest beginnen

Zoveel is er hier gebeurt, en terwijl ik Susi uitleg hoe je je blogspot het beste kunt gebruiken laat ik jullie alle nieuwtjes zien. Hierboven de mandjes en sterretjes van José, zo schattig...
En toen kwam Jeanneke een pompoen brengen, zo groot dat ie nauwelijks te tillen was.
Hakken, en breken tot we er een stuk af hadden. (met het grote mes wat je rechts achter de pompoen ziet liggen...). We maken er soep van en ik wil ook nog een pumkin-pie maken uit het Cookbook for quilters. Jeetje, het is écht herfst!
Vandaag kreeg ik nog twee schitterende oud linnen lakens met een gehaakte rand, ajourrandje en monogram er in geborduurd. Niet alleen mooi op bed, maar wat dacht je ervan om ze op te hangen met van die knijpertjes als gordijn?
Het kastje is een oud naaitafeltje op van die schattige wieltjes. Dat ga ik direct in gebruik nemen!
Ik moet niet vergeten te vertellen dat de Fraycheck eindelijk binnen, zie je die pakketjes liggen? Allemaal fraycheck bestellingen, en de berg eronder is nog over voor jullie om te bestellen/kopen.
En dit is de oogst nieuwe stoffen van de afgelopen 2 weken.....
En hier zie je de eerste zending van de stoffenclub Dotty's Dotjes. Lijkt je dat wat? Klik dan op het onderstreepte woord en doe mee; 8 Fat Eights voor € 22,- per maand (inclusief porto). Je schrijft je in voor een jaar.

Zo, zit je nog stil op je stoel of ben je net als ik ook al aan het stuiteren? Vergeet dan niet om het volgende blogje te lezen, want ik heb twee enórme dozen leukigheid binnen gekregen.

Happy Quilting!

Dorry

5 opmerkingen:

Miranda zei

Helppp...zoveel verleidingen morgen!!!!

Annemieke zei

Leuk al dat kastje en die lakens, super mooi. De stoffen zijn ook erg mooi en zou ze graag eens in het echt bekijken. Misschien kom ik nog eens jou kant op. Het eerste 'doll quiltje is bijna klaar, ik ben al aan het quilten! ( de top(je) staat al op mijn weblog)
Groetjes
Annemieke

goof zei

Nee, ik ben net neergestort, dit zijn te veel leuke dingen voor iemand die heel ver weg woont en niet binnen kan vallen,...
snif,...

Jeanneke zei

Je wilt toch niet zeggen dat je die prachtige lakens en dat leuke kastje met inhoud gekregen hebt van je overbuurman, he?

conny's quilts zei

Wat een prachtige stoffen heb je binnen gekregen. Zou je ook kunnen uitleggen wat "fraycheck" is en waarvoor je het gebruikt? dat staat er niet bij in je webwinkel.