vrijdag 7 januari 2011

en toen begon het nieuwe jaar

Met een gezellige sneeuwman van de Kalenderblokken BOM begint het jaar al goed. Morgen of na het weekend kunnen jullie de pakketjes alweer verwachten in de brievenbus!
Vanmorgen klaagde ik nog dat er gaten in de winkel vielen. Ik werd op mijn wenken bediend! Niet alleen de Quiltmania kwam binnen (en staat in de webshop!), maar ook een hele serie geweldige ruiten en strepen!
En wat dachten jullie van schitterende stoffen van Windham (Eagle Medaillon, Washington'sLegacy en Hanna Wales). Van die lieve repro-tjes. Nu moet ik eerlijk zijn, want op één of andere manier weet zij altijd wanneer er nieuwe stoffen binnen komen. Dus zijn er weer heel wat rollen achter de schermen verdwenen. Maar niet getreurd, want daar worden de prachtigste quilts van gemaakt en dan komen de stoffen in de vorm van pakketten weer terug voor jullie!
Maar, even wachten hoor ik jullie denken. Wat zijn die klossen nou die voor de rollen stof staan. Nou, dat is een partijtje waanzinnig kant uit Houston. Voor de leukigheid heb ik het op oude houten klossen gerold. Ziet er schattig uit he? Met dank aan Mara want die is daar wel een uurtje zoet mee geweest. En zie je dat kristallen schaaltje met ovalen kanten stukjes? Dat schaaltje haalde ik bij mijn overbuurman en wat hing daar nog meer????
Deze schitterende oude kanten muts. Werd volgens mij vroeger gedragen onder de Brabantse Poffer. Een hoofddeksel wat onderdeel uitmaakte van de Brabantse klederdracht.

Wat een rijkdom!

Zucht...

Nu moet ik natuurlijk niet vergeten te vertellen dat er dinsdag 11 januari tot en met zaterdag 15 januari een grote UITVERKOOP is. Heel veel stoffen met aantrekkelijke korting! Minimale afname een halve meter, maar ik kan je vertellen, dat je voor die prijzen wel een paar meter wil! En dan 15 januari de Trunkshow van Supergoof. Die is helemaal VOL, maar door de grote toeloop moeten we de bijeenkomst in twee delen hakken; voor de middag 10 tot half 1 en na de middag 2 tot half 5. Als je je opgegeven hebt, laat je dan even weten wat je voorkeur heeft?

Happy Quilting!

Dorry5 opmerkingen:

supergoof zei

Ik geef me op voor de ochtend en de middag!
:o)
Zucht,... dat kant,.... en die kleine ovaaltjes,....
Ik hoop dat er zaterdag nog iets van over is!

Miranda zei

Ja, ik ga weer onder de brievenbus liggen!

Marja zei

Hallo Dorry,

Ik heb me opgegeven voor de "kijk in mn mand" als het mogelijk is zou ik graag om 10 uur komen!

Groet,
Marja Klootwijk

beyond the invisible zei

Wat een heerlijkheid om zoveel moois binnen te krijgen iedere keer weer hé?
En de nieuwe quiltmania ook... ben benieuwd wat voor moois daar weer instaat.
liefs jolanda

veronique zei

wou dat ik er zaterdag had kunnen bij zijn, maar ja ... dan werk ik zelf, maar moet zeker es een daguitstapje plannen naar je winkeltje (is ook een klein twee uurtjes rijden naar je winkel)