vrijdag 14 januari 2011

Pockets of Posies en een open dag is gepland!

Terwijl de regen tegen de ramen klettert (ben je al nat geworden vandaag?) laat ik jullie de mandjes van deze maand zien.
 Maand 5 zijn we alweer aan toe, en dat betekent dat we over de helft zijn!
 Een snoezig kantje hier....
 ...een mooi frans bandje...
 ...twee blauwe bolletjes en dan opeens een gek geruit bolletje er bovenop...
 ...en als laatst van die gekke fel blauwe bolletjes. Veel plezier met de pakketten, ze zijn onderweg!
 
Voor morgen hebben we al een ontvangstruimte ingedeeld, de taartschotels en bordjes staan al klaar. Zou Oma Joyce al zover zijn met haar taarten? Zij is helemaal niet zenuwachtig, maar haar stem begint het wel een beetje te begeven. Ach, ze hangen toch allemaal aan haar lippen. En helaas, geen afmeldingen. Als je er morgen dus niet bij bent, zul je echt even geduld moeten hebben tot het voorjaar als Supergoof weer een keer komt met haar mandje met quiltjes.

En nu even een andere uitnodiging: De OPEN DAG van Quilt it & Dotty voorjaar 2011. Vrijdag 28 januari en zaterdag 29 januari is er een presentatie van nieuwe workshops, cursussen en BOM's en CLUB's. Tijdens onze normale openingstijden, 10.00-17.00 uur,  is er gelegenheid om je in te schrijven.Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Na dat weekend, dinsdag 1 februari staat het hele programma op de website en kun je je daar inschrijven. Ik kan je wel zeggen dat er weer super leuke BOM's en CLUB's zijn om aan mee te doen. 

Happy Quilting!

Dorry

2 opmerkingen:

Inge Slaats zei

Leuke, snoeperige mandjes!
En oohhhh, een ontvangstruimte voor morgen. Jeetje, spannend hoor. Ik heb er zin in, tot morgen!

Groetjes,
Inge

Anoniem zei

Pssst, even zeuren hoor: je hebt het over vrijdag 28 januari en zondag 29 januari. Moet dat zijn zaterdag 29 januari of zondag 30 januari?
(enne: veel plezier morgen ^_^)