woensdag 26 januari 2011

even bijkletsen

Kijk eens hoe ijverig Marjo is geweest; ze was al verder dan ondergetekende. Maar dit is dus de Fairhaven, deze maand maken ze allemaal nog twee hoekblokken met de windrozen erin. Die komen dan links en rechts onder aan het middenstuk. De pakketjes die nu bij de deelnemers op de mat moeten liggen zie je in het midden. Het is hier hectiek alom geweest, maar daar heb je hier wel iets over kunnen lezen. En dat allemaal terwijl zij een super trunkshow had bij ons.  Alles goed ondertussen hoor, maar de schrik zit er goed in!Dat kun je je natuurlijk wel voorstellen.

Deze schitterende quilt kregen wij te zien van een dame zonder weblog. We waren sprakeloos, en al helemaal toen ze vertelde dat ze de rode bloemen eruit wilde halen.
Je ziet José nog verschrikt kijken vanachter de quilt. Prachtig toch? Ik weet niet of we haar hebben kunnen overtuigen, want ze was al bijna klaar.

Vrijdag 28 en zaterdag 29 januari hebben we OPEN DAGEN, met een nieuw cursusprogramma en weer twee nieuwe Blok van de Maand quilts. We hebben de koffie en de thee klaar staan, met een boel lekkers erbij en we hebben een aantal aanbiedingen zoals: 
een jellyroll met een jellyroll cutter voor € 72,95 € 62,95.

Ik kan eigenlijk nog niets verklappen, maar wil wel alvast een tipje van de sluier oplichten; er komt een internationale lesgeefster helemaal van de andere kant van de wereld! Allemaal destijds in Houston bekokstoofd.  
Inschrijven kan op de OPEN DAGEN, of vanaf maandag 31 januari op de website. Je bent trouwens pas ingeschreven als je je lesgeld betaald hebt.
En ik wilde jullie ook vertellen dat de Gingher schaartjes weer binnen zijn! Ik heb nog nooit zo'n superschaartje gehad. De mijne is al 8 jaar en is nog net zo scherp als dag één.

Zo, nu weer hup verder hier. Vandaag gaan we handquilten en doe ik het mysterie van de schuine afwerkbies uit de doeken, eh uit een lapje :-) 

Happy quilting!

Dorry6 opmerkingen:

Simone zei

Dan hoop ik dat de betreffende mevrouw wel jouw blog leest... Want de quilt is prachtig!!! Juist door de rode bloemen!

Anoniem zei

Ik sluit mij helemaal aan bij Simone.
Juist de rode bloemen geven de quilt zijn charme.
Niets aan veranderen!
Groetjes,
Anja Lems

quiltlodge gerda zei

Ik hoop ook van harte dat je haar hebt kunnen overtuigen; wat zou dat zonde zijn als ze de rode er uit zou halen. Las net ook over het ongeluk, dat Celine is overkomen > wat ontzettend jammer van zo'n mooie quilt. Ik hoop heel erg dat zij er een goede oplossing voor vind. Het nieuwe quiltje waar Marjo zo hard aan aan het werk is wordt ook weer beeldschoon.

kwiltma zei

Prachtig die hexagonquilt en de rode bloemen en zeker NIET uithalen die geven juist pit!
groetjes, Kwiltma

Alma Allen zei

Hi Dorry,

So sorry to hear about your fire. Yours was much worse than mine....I just threw out a bit of bread. You had your entire shop and quilts at risk! I'm sorry you lost a quilt.
I could use a jog around the garden. Glad you got me exercising. But I would never try to bargin down your art work! Vintage bottle cap magnets with dog pictures sound wonderful. I would only want to pay full price!

Take care dear friend!

Alma

carine zei

Dan je om je programma door te geven, jammer dat ik met de wagen niet kan rijden, anders kwam ik zeker een van je cursussen volgen! Prachtige werken. Ik wens je veel succes toe. Groetjes uit Brugge Carine