donderdag 13 januari 2011

weer lekker bezig geweest

We zijn weer lekker bezig geweest hier. Met zulk regenachtig weer, vind ik niets heerlijker dan dat! José is druk bezig met het maken van de Mysteriequilt van Veronique & Jules. Zie je hoe schattig hij is geworden? Dit zijn de stoffen waarin jij hem ook kunt gaan ontvangen. De engel is maand 1 en de snoezige huisjes maand 2. We beginnen in februari met deze BOM en je  kunt nog steeds mee doen! Vandaag is het de 13e en wordt Jeroen 39 jaar. Zijn leerlingen hadden van goud papier een kroontje gemaakt met daarop Hoera, 39 jaar, gefeliciteerd. Hij heeft het kroontje de hele dag opgehouden. Ik wist even niet meer of ik hem nu liever met of zonder kroontje zag Ü . 
En ondertussen frutsel ik ook voort. In Houston (o, wat was dat leuk!) heb ik bij Clover het spel 'minute-to-win-it' gewonnen. Ik moest 5 ovale yoyo's zoals je ziet liggen naast het klosje in een doos met gat zien te gooien. Als je won, kreeg je een ovale yoyo-maker. Nou, je ziet het! Ik won dus.
Niks zo verslavend als elke avond enkele yoyo's maken en aan elkaar zetten. Ze komen binnenkort ook in de winkel. Geen idee hoe groot ie gaat worden, een poppenquiltje, of king size?

Er zijn nog stoffen over van de opruiming, maar je moet snel zijn hoor!

Even een belangrijke mededeling: 

Aanstaande zaterdag 15 januari is het niet mogelijk om binnen te lopen bij de Trunkshow van Supergoof, tenzij je je al opgegeven en betaald hebt. Beide trunkshows, de ochtend en de middag, zitten bomvol.

Supergoof heeft beloofd om in het voorjaar nog een keer terug te komen. Dan kun je weer inschrijven!

Happy Quilting,

Dorry

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat leuk dat er ook een ovale versie is. De ronde ken/heb ik wel, maar deze zijn ook leuk. Nu nog een malletje om extra tijd te maken...

Anoniem zei

Hoi Dorry,

Wat wordt die MysteryQuilt van Veronique leuk met die mooie stofjes en fantastische kleuren, ik kan bijna niet wachten tot het in februari gaat beginnen. Heel leuk om nu al deel 1en deel 2 te zien, heb ik wat om naar uit te kijken.
Groetjes Anja Lems

GRANNY'S HOUSE zei

Leuk zo'n ovale versie, lijkt me leuk om te maken.
Wat is onze Goof toch populair, ik ga haar zien tijdens de expo quiltdagen, alleen jammer genoeg zonder taart.

Groetjes
Ines

Anoniem zei

Hoi Dorry,

Vergeet ik te feliciteren met Jeroen, dus bij deze.

Groet,
Anja Lems

Miranda zei

Wat ben je weer lekker bezig geweest! Leuk!

beyond the invisible zei

hoi Dorry, van harte gefeliciteerd met Jeroen!
Wat wordt de mystery quilt leuk zeg! Ik dacht dat het in januari zou beginnen dus ik was al bang dat het misschien niet door zou gaan omdat ik nog niks gehoord had. Maar gelukkig gaat het wel door en gaan we in februari lekker beginnen... ik heb er zin in!!
groetjes jolanda

Carla zei

Hallo Dorry,

Gefeliciteerd met Jeroen.
Wat een leuke blokken zeg!!!
Ik kijk uit naar februari.

Groetjes,

Carla Jacké

astrid zei

wat een leuke ovaaltjes zeg! het is logisch dat we zaterdag niet naar supergoof kunnen kijken, maar ik ben zaterdag met een vriendin in tilburg en wil haar graag je winkel laten zien, ben je wel gewoon open? groetjes en 'ovaal ze :)'Astrid.

Quilt it and Dotty www.quilt-it.nl zei

Bedankt iedereen!

Astrid: Ik ben zaterdag gewoon open, en je kunt de winkel in om nog lekker tussen de lapjes te snuffelen. Dus, wees welkom!