donderdag 8 september 2011

Bee en inpakken voor Leiden

 Gisteren was het weer de eerste bee van het seizoen. Snietje en Mi Casa (effe niet in beeld) waren er alvast. De rest komt vanaf volgende maand weer. Anita had haar geboruurde logo af, en wat was ie mooi! Ongelooflijk. Verder kwam Jeanneke nog binnenvallen. Vol met nieuwe ideeen, maar dat komt later wel weer.
 Vandaag ga ik nog even basiscursus geven; de laatste les alweer voor deze cursisten. Wat ging het snel en wat weten ze al veel!!!! Daarna inpakken voor de Algemene Tentoonstelling van t Quiltersgilde in Leiden. En nu de poppenquiltclub is afgelopen gaan de patroontjes in de losse verkoop. Daar riepen ze namelijk altijd om die quilters! Hahham raar he, hoe zou dat nou komen?
 Ook mee gaat de Poezieplaatjes quilt van Dorien, en ze staat het hele weekend bij de quilt te stralen. Dat weet ik nu al. En met recht!
 Ook mee gaan de blokken voor de Lizzy's Sampler. Kun je de blokken van dichtbij zien. Wat een aanmeldingen hebben we gehad, maar er is nog steeds plaats hoor!
 We nemen ook de Stars & Baskets mee van José. We hebben weer nieuwe patronen én we hebben een mand bij ons met witte en rode lapjes groot genoeg voor een mandje of een ster. Alle lapjes 1 euro per stuk!
 En we nemen natuurlijk ook het eerste blok mee van de Camelot quilt zodat je de kleuren goed kunt zien. Kijk maar eens hier; daar staat alles wat je wil weten.
En we nemen manden vol mee met F8-pakketjes, die vliegen altijd de kraam uit op een beurs.

Hier klettert de regen tegen de ramen, het lijkt wel herfst! Ik ga snel koffie maken want de eerste cursisten zullen zo wel komen.

Happy Quilting!

Dorry

2 opmerkingen:

Shirley zei

Dat gaat een heerlijke winkel worden in Leiden, al vanouds.

Anita - Vlijtige Handjes zei

Het was weer gezellig. Het logo gaat vandaag online ingelijst! Veel plezier in Leiden en laat Dorien maar lekker glimmen :)
Groetjes Anita