donderdag 22 september 2011

hoog bezoek

 Vandaag had ik hoog bezoek. Van de enige echte vingerhoedjes lap. Zomaar uitgerold over mijn serre vloertje.
 Bewonderd van alle kanten werd ze hier neergevlijd. Met daarachter natuurlijk Supergoof. Die zich bijna geamputeerd voelt zonder weblog. Wat mist ze het om haar verhaaltjes te schrijven en alle reacties te lezen. Maar ze heeft goede moed, en hoopt op een spoedige terugkeer van haar blog.
 Vandaag was het ook een bijzondere dag; de laatste Bee van de Fairhaven BOM. Marjo had hem als eerste af, de laatste border die vandaag werd uitgereikt had zij er al aan zitten. Er zit deze maand ook stof voor de binding bij. Net achter de quilt verstopt zit Franka, die moet nog een stukje door patchen....
Deze week zijn er ook nieuwe stoffen binnen gekomen. Een hele serie warme basics van Primitive Gatherings en Brannock/Patek voor Moda. Perfecte ondergrondjes voor een mooie herfstquilt.

Helemaal herfstachtig is onze collectie flannel, yarndyes en homespuns. Ideaal voor een Jan Patekquilt of iets warms en knuffeligs.

Wat ik jullie niet wilde onthouden was dit schattige stofje van Lecien. Kwam deze week ook al binnen en op een witte ondergrond zijn de prachtigste borduurmotieven gedrukt. Leuk voor een borduurquilt, zonder dat je hoeft te borduren! Hij staat speciaal voor je klaar in de webshop. Klik maar eens HIER

Happy Quilting!

Dorry

11 opmerkingen:

Marianne & Marie-José zei

Misschien kan Goof ook naar blogspot want de lezers zullen haar ook vast missen.
Groet Marianne

Else zei

Oh die Goof, ik mis haar ook! Wat een SUPER LAP, echt SCHITTEREND. En wat een verschrikkelijk mooie lappies zie ik bij jou, ohhhhhh nee nog geen zakgeld gestort (lol) Hele fijne avond, knuffel voor jou en Goof van mij die midden in een plotselinge verbouwing zit!!

Phebe and Jane zei

Wat leuk dat we op zo'n manier nog iets van Supergoof en haar mooie quilt zien. De lap van Lecien is heeeeel mooi.
Groeten,
Marian

Inge zei

Ik mis Goof ook. Vraag haar maar of ze ook bij Blogspot komt, we zitten daar inmiddels al met zo veel weblog.nl-ers. Ik ben tenminste blij dat ik de overstap gemaakt heb, al baal ik gruwelijk dat ik al mijn oude verhaaltjes kwijt ben en hoop ik nog steeds dat ik die ooit terugkrijg.
Prachtig en overweldigend is haar vingerhoedjes top!
Mooie Fairhaven en je collectie is weer aangevuld met de prachtigste stoffen. Die Lecien is een snoepie. Is die er misschien toevallig ook in wit met blauw??? Dat zou toch wat zijn voor mijn Céline die Grietje gaat heten.

Groetjes,
Inge

Annelies zei

Wat een prachtige lap en wat een leuke en mooie nieuwe stofjes.
Ja, ik vond het niet bloggen ook heel erg en ben overgestapt.

inge zei

een prachtige lap van Supergoof!

Anoniem zei

I have also missed Supergoof's posts, hope that her blog is returned soon! Incredibly beautiful quilt! Ingrid I do think you have the most beautiful quilts in the world!! Ann xx

Miranda zei

Ooooh Goofke was bij jou in de winkel met een show en tell! De schat wordt ook zo gemist...je nieuwe k-leksie ziet der heerlijk uit...aaaahhhh ...vreselijk die verleidingen, als je niks meer bij mag kopen(van mezelf), omdat eerst eens nogig vele lapjes hier dienen weggewerkt moeten worden...
En voor Goof: Meiske ik mis je! Ben jou mailadres kwijt, door een geblokkeerde hotmail...

Shirley zei

Wat een verrassing, zoveel mooie vingerhoedjes over de vloer met ondeugd van een Goof er achter. Die zal wel veel te vertellen hebben als weblog er weer is. Mijn blog is weer helemaal in de lucht, alleen kan je er niks mee, maar zo te zien zijn de verhalen er allemaal weer, met foto's. Maar tot die tijd blog ik door bij blogspot.
Mooie flanelletjes Dorry!

Ineke van den Akker zei

Geweldig! Goed gedaan! Ik mis mijn blog vriendinnetjes ook zo.

Annemieke zei

Wat een mooie stoffen, moet misschien weer nodig naar Tilburg...
Mis Supergoof, heb haar al lopen zoeken.
Misschien tot ziens
Annemieke