donderdag 17 november 2011

Nieuwe pakketten van Jeanneke!

 Jeanneke heeft weer eens twee schitterende poppenquiltjes gemaakt. Eén daarvan is de 'Greetje' op de Engelse manier gemaakt, dus met kartonnetjes (knipvel bijgevoegd).
En de ander is 'Greetjes Stars'. Het ontwerp is van Jeanneke maar het is gemaakt door Christel Luijten. Knap gedaan Christel!

Beide quiltjes staan als pakket in de webshop, patroontje, knipvel voor de papiertjes, Nederlandse beschrijving en ALLE stofjes (excl. achterkant). Wat een leuk idee om jezelf kado te geven. Bestel het, geef de naam van je man of vriend op en laat het versturen. Dan stop ik er een briefje in dat je dit HEEEEEL graag in je schoentje wil...... En oefen vast op je verbaasde uitdrukking op je gezicht als je het uitpakt op pakjesavond. 

Happy quilting,

Dorry

7 opmerkingen:

Willy zei

Deze quiltjes zijn prachtig en die stofjes alsof ze er voor gemaakt zijn.
Groetjes

mieke zei

Greetjes stars, is ook een hele leuke.
grtjs Mieke

marcella zei

wat een goeie ideetjes heb jij toch Dorry, wel een tikje ondeugend misschien in de ogen van Sint die dit ogenblikkelijk in 't grote boek schrijft maar het idee is leuk :)
de Quiltjes ook

pauline zei

Wat een schatjes, zijn ze in de winkel te zien? Dan kom ik eens binnenwippen als ik in Tilburg op visite ben (is maar een paar straten bij jou vandaan)
groetjes,

Anja.M zei

Oh wat zijn het leuke quiltjes !

Quilting Moesje zei

Wat een slim ideetje,
zou Piet of Sint er in trappen..?

Groetjes,

Simone A.

Anoniem zei

en dan nu dat hele mooie pakketje even uitpakken, stofjes "voelen, bekijken en snuffelen" en dan weer terug inpakken tot het quiltje aan de beurt is.
Doei doei, Nicole