woensdag 29 februari 2012

En nu het hele huis vol!

 Vandaag hadden we plots twee BOM-groepen in huis! De Poezieplaatjes zaten in de keuken....
 ...lekker rustig werken aan het zoveelste blokje, nu met yoyo's.... Het yoyomakertje voor de Poezieplaatjes quilt staat voor de postleden in de webshop. Klik maar HIER.
 ....en de meiden van de nieuwe start van de Jules zaten in de workshop!
 Dit is het eerste blok van de Jules; de engel. Compleet met knoopjes op haar jurk en schoenen. Er zijn trouwens nog twee plaatsjes voor de Jules! Kijk maar even HIER, en dan weet je of het iets voor je is!
 José, die de quilt gemaakt heeft, praat Judith even bij over het quiltweekend wat vrijdag echt van start gaat. Oei, spannend!
 En ik, ik gaf eens geen les deze ochtend en sneed deze heerlijke nieuwe lapjes! We barsten hier uit onze voegen, zoveel stof is er weer binnen gekomen!
 En wat zit Dorien hier rustig te werken! Achter haar hangt de Poezieplaatjesquilt over de deur.
Nu moeten jullie weten dat ik een enorme schoenentic heb. Bij de H&M hadden ze van die geweldige zomerse ballerina's te koop;

Poezelig roze, met strikjes
...dezelfde en dan in t zwart
...en toen kon ik me niet meer inhouden. Ik heb ze ALLEMAAL gekocht. 

Dat kon best vond ik, ze waren maar € 9,95 per paar en ze zitten als pantoffeltjes! Nu heb ik dus bij elke outfit bijpassende schoenen.

Happy quilting,

Dorry

7 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Ik zou ze ook zo graag willen, maar ja, mag alleen orthopedische laarsjes dragen.
Hiet ziet er gezellig uit bij jou!

Groetjes
Ines

Shirley zei

'If the shoe fits, buy it in every colour', heb ik op een mokje staan, ik lees het, maar jij doet het :-) geweldig!

Judith zei

Oh en nu snel die Jules op de post!!! Dan kan er hier t weekend Gé-Jules worden, zo'n zin in!

Supergoof zei

Ik zit een beetje te turen op de foto's of ik bekende koppies zie,...
:o)
Zeg, da's nog 'ns slim van je schoentjes! Ook handig als het tegen 5 december aanloopt, daar denk ik dan weer meteen aan,...
*Ü*

Anita - Vlijtige Handjes zei

Het was weer gezellig vanmorgen. Heerlijk freubelen aan de poesieplaatjes en kwebbelen over het komende weekend. Het was weer geellig om terug te zijn.
Nice shoes! Ik liep er vroeger ook op. Mijn eerste waren zilver met een bloemetje erop uit Spanje. Echte vakantieschoenen. Na ja ik was 12 ofzo. :) Later heb ik iets meer gelet op de kleur.....

Hermie zei

Het ziet er heel gezellig uit bij jouw. Leuk hoor schoenen in alle kleuren en als ze ook nog zitten als pantoffeltjes dan is het helemaal goed.

anneke zei

hoi dorry, het was weer gezellig woensdagmorgen.we hebben weer heerlijke lapjes en patroontjes gekregen. een heel fijn weeekend allemaal en tot de volgende keer.
groetjes anneke