donderdag 23 februari 2012

En toen was die drukke week voorbij

 In Zwolle hebben we het zo leuk gehad en ook tijd voor wat flauwe grappen en grollen zoals je ziet! Aart en Supergoof namen even een rustpauze in de stand en hadden veel bekijks! De stempels vlóóóógen over de toonbank en van de John Tribute quilt heb ik nog maar 3 pakketten over en die staan HIER. Er komen weer nieuwe stempels en we zijn al druk aan het bedenken welke. Heb je nog een idee? Roep maar, dan maken we er misschien een stempel van.
 We hebben niet alleen veel plezier gehad op de Handwerkbeurs, maar ook culinair lieten we het ons goed smaken. Uitgehongerd en moe kwamen Dorien en ik vrijdagavond om 21.30 uur in Hasselt aan en tegenover Heleen was er dit geweldig bistro-tje; De Herderin
 Ze staan in de Michelin gids en dat is niet voor niets! Eenvoudig maar erg goed.
 Even bellen met het thuisfront. 'Ja, alles goed!'. Met de bak met wolletjes op de voorgrond. Ook daar is flink van meegenomen!
Iedereen vroeg in Zwolle aan me of ik als Brabantse geen carnaval moest vieren. Nou, dat heb ik dus al in geen jaren gedaan! En voor het eerst in 20 jaar heb ik dit jaar de stoute schoenen aangetrokken maandag en dinsdag gecarnavald. Omdat ik helemaal geen kostuum had (un pékske heet dat hier) heb ik de poezen-accessoires van mijn jongste dochter geleend. Met een zwart shirt en dito broek was de transformatie compleet. Tsjonge, wat was het leuk! Ik ben ook nog herkend door klanten die zich nooit hadden voorgesteld dat ik aan carnaval zou doen. Zo zie je maar weer!

Nog een dikke week en dan gaan we weer op Quiltweekend met 30 lieve quilters. Ik heb er weer zo'n zin in! Vanavond al in het groot boodschappen inslaan, want er gaat me een hoeveelheid eten doorheen in zo'n weekend. Dat wil je niet weten. Zo en nu werk aan de winkel, want daar is ook een hoop blijven liggen.

Happy Quilting!

Dorry

7 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Volgend jaar gaan mijn schoonzus en ik ook naar Zwolle, Rotterdam is niets aan, maar eerst nog naar Vijfhuizen, want dat is vlak na mijn verjaardag en kan ik lekker veel uitgeven ;-)
Hopelijk haal jij ook de woord verificatie weg, want wat een gedoe is dat, het is mij nog niet een keer gelukt om het in 1 keer goed te doen.

Groetjes
Ines die geduldig wacht tot je weer stempels hebt.

Anoniem zei

de quiltnaaltjes bevallen geweldig.
we hebben genoten op de beurs jammer dat we suppergoof misten volgend jaar beter.Ineke

Anita - Vlijtige Handjes zei

Ik heb er zin in een weekend met quilters. Ik ga aan de wolletjes :)
Groetjes Anita

Saskia zei

Ik heb nog wel een idee voor stempels. Wat dacht je van het patroon winding ways?

groetjes,

Saskia

Shirley zei

'k heb er ook zo'n zin in; over 8 dagen liggen we op 1 oor in Loon op Zand, na te genieten van de pot-luck en met voorpret voor wat de zaterdag ons gaat brengen.

Craftluver Marianna zei

voor de stempels is het een diee om een puntige dresden plate te maken of een ronde? Je zag er top gaaf uit als kitty!

Hermie zei

inmiddels is de stempel goed in gebruik, ik heb al 830 gram vingerhoedjes, dat zijn er plm. 3800.Lekker snel zo.