vrijdag 24 februari 2012

Lizzy en Lisa

 Vandaag was het weer Lizzy's Sampler. Dit zijn de blokken van deze keer, en als het goed is dan liggen de pakketjes voor de deelnemers morgen of maandag weer op de deurmat. Het schiet al lekker op, we zijn qua blokken al op de helft!
 Ik wilde jullie deze leuke foto niet onthouden van Karen's Farmers Wife quilt. En ze is pas net een jaar bezig met quilten!!!
 Dorien en ik vonden de achterkant eigenlijk net zo mooi. Een heerlijke Franse Toile du Jouy.
Goed gedaan hoor! 
Zelf ben ik bezig met het maken van een tasje met wolapplicaties. Kijk eens naar de blaadjes in de bomen; handgeverfd Valdani borduurgaren, dat zo mooi van kleur verandert.
 Nog meer wolletjes zie je hier liggen tijdens het inpakken van de Lisa's Flower Garden. Elke deelnemer kreeg er ook een pakje naaldjes bij.
En dit maak je in maand 1. Inge Slaats heeft er een heel leuk verslagje van geschreven, ga maar eens lezen. Ik kreeg wel de vraag of ik de wollen stukjes met vliesofix erop strijk; nee. Ik teken de figuurtjes over op freezerpaper, strijk ze op de wol (gewoon stand katoen) en knip dan de wolletjes uit langs het papier. Freezerpaper eraf trekken, en dan op de ondergrond spelden en vastnaaien met een 'Whipstitch' . En die ziet er zo uit:


Maar nu iets heel anders. Door ziekte zijn er TWEE PLAATSEN VRIJGEKOMEN VOOR HET DOTTY WEEKEND 16-17-18 MAART 2012. Dus als je nog zin hebt om mee te gaan? Mail even naar welkom@quilt-it.nl en dan ga je het leukste weekend van het jaar tegemoed!

Happy Quilting,

Dorry

3 opmerkingen:

Hermie zei

wat een leuke blokjes zijn dat,maar ik heb geen tijd voor iets anders,want ik ben inmddels verslaafd aan het stempelen van stofjes, hahahaha

Jane's Addicted. zei

Love these photos! Especially those great blocks at the top. : )

Shirley zei

wat een mooie dingen laat je weer zien, 'k zal ze vast op het quiltweekend in het echt kunnen bewonderen :-)