woensdag 10 mei 2017

Dawn's Hexagon event

Vorig jaar hebben we bij Quilt it & Dotty een enorm leuk bezoek gehad van Dawn Collector with a needle. Daar heb ik toen ook al wat over geschreven, kijk maar HIER.

deze quilt kreeg ik vorig jaar....en hij ligt bij mij  altijd op bed...

En tot mijn vreugde komt ze weer! En wel op ZATERDAG 26 AUGUSTUS! En dan met een hele koffer vol met weer andere quilts. Heel veel quilts om weer te zien en te bewonderen. 
Samen met Dawn hebben we besloten om een BIG HEXAGON EVENT  te organiseren. Vol met antieke hexagon quilts in de trunkshow en met een workshop hexagons maken nieuwe stijl. Dawn neemt speciaal voor mij en voor jullie natuurlijk heel handig tooltjes mee.

 Er zijn heel exclusieve kits samengesteld voor de cursisten van de workshop. Kijk maar eens wat een plaatje en een snoezige antieke stoffen! Het stofpakketje is met recht een charm-pakketje met meer dan 200 stoffen en kan tijdens de workshop aangeschaft worden. Er hoort een patroon bij, een ontwerpvel voor je hexagonpatroon, een speciale hexagonmal, en meer dan 200 hexagonnen papiertjes. Hoort bij de workshop prijs! Inclusief dus.....hoe fijn!
We hebben het hexagon event opgedeeld in twee delen:

Dawn's hexagon trunkshow zaterdag 26 augustus van 10 tot 12 uur € 10,-

Gedurende twee uur laat Dawn je vele, vele antieke quits zien en verteld ze alles over deze schatten. Je zult aan haar lippen hangen!
Alvast een kijkje nemen? Hierboven zie je slechts een deel van haar collectie quilts!
Dit zegt Dawn erover: ' Trunk show and lecture includes many antique Early and mid 19th century hexagon quilts and counterpanes. Some with even earlier fabrics. All one of a kind, rarely seen. Included is a history presentation of hexagons in textiles.'

Klik HIER om je ticket te kopen

Dawn's hexagon trunkshow + workshop zaterdag 26 augustus = vol 12-16 uur € 50,-

 Nieuwe datum! Zondag 27 augustus staat klaar voor je in de webshop om te boekenEerst ga je lekker genieten van de trunksow. Na een uitgebreide lunch ga je met Dawn aan de slag met hexagon mallen en het bijbehorende stofpakketje. Dit zegt Dawn erover: ' Workshop includes selective cutting and planning. Basting and assembly as well as finishing ideas. Charm quilt kit with over 200 fabrics, hexagon papers, template, clip, layout planning paper and case.'
 

Klik HIER om je ticket te kopen Wees er snel bij, dit unieke event heeft maar een beperkt aantal plaatsen! Denk aan de zomer, heerlijk buiten in het landelijke buitengebied onder de ruisende bomen, culinair genieten, andere quiltsters ontmoeten, je vergapen aan de antieke quilts, alle vragen kunnen stellen aan een antieke quiltexpert, etc. etc.

Happy quilting,

Dorry
Geen opmerkingen: