woensdag 17 mei 2017

Over nieuwe dingen en wat je nog kunt doen!

 De nieuwe quiltmania is binnen, no. 119 alweer.... en staat voor je klaar in de webshop, klik maar HIER
 En we maakten vandaag weer een geborduurd kabelrandje aan de Dorien's Happiness.
Wat een geweldig leuke quilt is het toch, en als je wil kun je nog instappen We hebben al heel veel Blok van de Maand deelnemers, maar daar kun je echt nog wel bij. We hebben er een leuke club van gemaakt waar altijd plaats is! Lees hier er maar meer over: Klikkerdeklik

 Vanmorgen tijdens de bee konden we lekker buiten zitten (ach en niet iedereen wil op de foto hahaha, geeft niks, ik hou overal rekening mee)
Deze lieve schat wilde eigenlijk liever in de tuin, want dan kan hij lekker gaten graven. Pffff of pas geplante aspergeplantjes uitgraven en opeten. T is en blijft een deugniet.

 Deugnieten zijn zaterdag 27 mei van harte welkom bij de workshop Freehand applicatie dag door mij en Francis Gortmaker (van het Singerwinkeltje), en we maken.... deze leuke theemuts!
met lekkers uit de Aga....is een soort statement geworden....
 Als je met je Featherweight komt dan mag je van Francis een borduurvoetje/quiltvoetje lenen. Maar kom je met je eigen naaimachine, dan is het handig dat dat er op zit of bij zit. En omdat we lekker veel ruimte hebben, kun jij daar ook nog bij. Opgeven kan HIER
Misschien maak ik wel lekkere rabarbertaart....kleverig maar om je vingers bij op te eten!

 Als uitsmijter weer het resultaat van twee basiscursisten die hun top af hadden....
...verveelt nooit het ontwerp van mijn basiscursusquilt. Die schijnt echt overal te hangen....

Happy Quilting,

Dorry

Geen opmerkingen: