maandag 16 januari 2012

helemaal hyper van een quilt

 Sinds ik terug ben van Houston ben ik al aan een quilt bezig. Nou, dat is niet helemaal waar. ik ben begonnen en toen het niet leek te gaan werken heb ik het in een mandje gegooid en weggezet. Afgelopen week kwamen alle stoffen binnen van de quilt en toen kreeg ik het op m'n heupen! Ik heb het mandje gepakt, en wel ja, daar ging ik weer! Helemaal hyper, want opeens ging het zo snel en 4 dagen later was de quilttop af! Hierboven zie je een sneak-preview, want in Vijfhuizen en in Zwolle in februari kun je de quilt in z'n geheel bewonderen. Het is een leuk maatje; 1,45 m x 1,80 m. E niet moeilijk, dat heb ik al voor jullie opgelost. Nu nog quilten, binding en patroon maken. Wat willen jullie; een patroon met mallen of een snijmethode voor de naaimachine?
 Verder ben ik hier alles aan het klaar maken voor een bezoekje van Barbara van Pink and Barbara. Ze komt een paar dagen samen met haar vriendin Anki (ook uit Zweden). Zij komen de lente opsnuiven, want daar ligt een dik pak sneeuw. Ik zou niets liever willen dan een dik pak sneeuw.
Het jurkje is trouwens binnen. Binnen 4 dagen vanuit Engeland. Het zit heerlijk en staat ook leuk!
 Ben je al vriendje op facebook bij mij, dan heb je dit stoeltje al gezien. Ik heb er overigens twee en ze stonden bij de overburen klaar voor een appel en een ei. Kon ik niet weerstaan!
 En maand 1 voor de Lisa's Flower Garden heb ik al af. Dit maak je dus in een wip. Helegaar niet moeilijk en leuk om te doen! Je kunt nog mee doen, ik heb nog een enkel plaatsje!

Happy Quilting,

Dorry

9 opmerkingen:

Sabine Hoogkamer zei

Hij is inderdaad geweldig Dorry zulke mooie en lieve stofjes. Het liefst patroon met malletjes, ik doe alles met de hand.

Supergoof zei

Malletjes!!!
;o)

ben wel heel erg benieuwd hoedat de quilt eruit ziet,...

Shirley zei

Wat een beeldig jurkje, ik heb er net iets teveel heupen voor (en de rest), en die stoelen, past helemaal in jouw Jane Austin straatje, te gek! Sneaky, zulke mooie previews, en in Vijfhuizen lekker te bekwijlen op veilige afstand, mjammie.

Bertie zei

Oh die quilt ziet er leuk uit wat ik er van kan zien!! Komt daar een pakket van?
Leuk jurkje trouwens :))

wilma zei

Wat maak je ons nieuwsgierig!!! malletjes graag en ik ga hem zien in vijfhuizen!!!!

Wieke van Keulen zei

Leuk hoor, ik kom hem graag bewonderen in 5-huizen en je jurk; die is ook top!

Anoniem zei

hi Dorry,
weer een beauty! Ik ben wel weer in voor een machine quilt dussuh ik zie deze quilt graag in je shop verschijnen. Groetjes Anja

Marja zei

Hallo Dorry,

De top van de Pemberley is af, dus als die 'nieuwe-van-je' met malletjes is, wordt dat misschien de volgende wel.

Groet,
Marja

Jose Bos zei

Malletjes!! Mooiertje hoor!