maandag 2 januari 2012

Welkom in 2012!

 Toen er van onze Charlotte niet meer over gebleven was dan....
 ...dit.... was het eigenlijk bijna al 2012. Heerlijk uitgerust beginnen we morgen met onze 
GRANDIOZE UITVERKOOP!
 Vandaag hebben José en ik de hele dag gezwoegd om deze tafel met aanbiedingsartikelen samen te stellen. Alles op deze tafel is met 50% korting. (rode stip= 50% korting)
En ook al deze stoffen gaan met 50% korting weg (minimale afname 1/2 meter). We hebben de hele week uitverkoop en op zaterdag 7 januari (de laatste dag) hebben ook nog eens open dag met weer nieuwe cursusdata en BOM's!

Kom je ook?

Happy quilting,

Dorry

10 opmerkingen:

Ineke Hulzebos zei

Dorry, ik wens je een super gelukkig, gezond en creatief 2012. Groetjes Ineke Hulzebos (Apeldoorn)

janneke zei

veel gezondheid voor 2012
jeetje wat jammer dat ik zo ver weg woont

ziet er super uit
gr janneke uit noorwegen

mieke zei

Dorry en familie, ook voor jullie de allerbeste wensen voor 2012.
Tot dinsdag, grtjs Mieke

quilting Jeannet zei

Poeh Dorry.....tis maar goed dat je zo ver weg woont, hoe moet een mens anders zijn "goede (?)" voornemens volhouden bij het zien van al dat moois???Veel geluk en gezondheid en goede zaken in 2012!

Sabine.v zei

Spijtig dat je hier niet om het hoekje woont.. dan was ik er subiet.
Nog veel succes met de winkel in het nieuwe jaar en een goede gezondheid voor U en de ganse familie- en vriendenkring !

Jet en Zus zei

Hallo Dorry,

Wat een toeval dat ik toevallig net mijn bij jouw in de straat wonende schoonzusje moet verhuizen, ze komt nu in de nieuwe appartementen bij jouw om de hoek te wonen!!! Vast wel even tijd om binnen te wippen, wat zeg ik, ik maak tijd om even binnen te wippen!
Toeval bestaat niet zeggen ze wel eens, maar ik ben blij, anders was het me veel te ver vanuit Raalte!!!Tot zaterdag,Anita

Anoniem zei

Joehoe, net terug. Niets van de opruiming gekocht, maar toch lekker een paar lapjes om mijn Poesieplatjes BOM mee aan te vullen.
Ik ga er een 2-persoons van maken, denk dat ik beter nu die paar extra lapjes erbij kan introduceren dan op het laatst. Zijn ze beter verdeeldt.

Groetjes, Irene
xxxx

Miranda zei

Leuk! Succes met de SALE Dorry!

Bed, breakfast en quilts zei

helaas zit het er niet in om te komen deze week maar ik geniet via de computer mee! En... ik kan niet wachten tot de nieuwe BOM's gepubliceerd worden, een leuke uitzoeken maar weer.

Balsemien zei

Dorry, een heel fijn 2012 gewenst! Wat is het toch jammer dat je zo'n eind weg zit van mij uit gezien dan... Je charlotte zag/ziet er water-in-de-mond-stromend lekker uit ;-))