donderdag 19 januari 2012

Nederland door de ogen van een Japanse/Amerikaanse die nu in Nederland woont

Ik heb een hele leuke Japanse klant Ru genaamd, die een poosje in Nederland woont en ook in de Verenigde Staten heeft gewoond. Ze maakt Animated Movies en tekent schattige stripverhaaltjes over haar belevenissen hier.
 Ze komt regelmatig in mijn winkeltje om stofjes te kopen voor haar decors. Hier zie je op de wand een stofje van Andover. Alles is dus handgemaakt!
En hier zie je ook een popje wat ze maakt. De kussens op de stoel zijn dus ook gemaakt van onze stofjes. Op haar weblog kun je meer lezen over wat ze doet en de filmpjes bekijken die ze maakt. Ze heeft al veel prijzen gewonnen! Ze zegt dat ze de bakkerij op de foto's hierboven een beetje heeft geïnspireerd op mijn winkeltje Ü.
Ze tekent ook geweldig grappige stripverhaaltjes over de verschillen in cultuur. Ik lig helemaal krom om haar verhaaltjes!

Happy Quilting!

Dorry

6 opmerkingen:

Gert zei

Haha, hilarisch, die onderste tekening ^_^ Dank voor de tip, ik ga eens op haar blog rondkijken.

Ria zei

Gaaf blog hoor van Ru. Weer een heel andere kijk op poppenhuizen en stripverhalen..;)

Bertie zei

Schitterend, you made me laugh a lot!! Hier in de UK doen ze ook wel heel preuts en zijn opgelucht als je normaal doet:))

Anoniem zei

Very funny! I looked at her blog, she is very talented, it is so nice that her bakery is inspired by your shop!! I have a give - away on my blog from Ramsign ~ Denmark. Kind regards, Ann

Quiltbiene zei

*LOL* Greetings from Germany from Sabine

Annemieke zei

Ben bij Ru 'langs' geweest, erg gaaf hoor!Ik ga daar zeker vaker kijken. Bedankt! Zoals Ru schreef in de 'comments' over je winkel zo voel ik het ook ;)
Groetjes
Annemieke