woensdag 16 februari 2011

enkele dagen later en een engel die bij ons kwam....

Kijk eens wat een leuke foto Jenny maakt van Dorien en mij op de EXPO afgelopen weekend? Heel gezusterlijk zaten we naast elkaar te patchen. Aan wat? Dan moet je morgen even terugkomen, dan laat ik het je zien!

Deze schitterende Yuwa's zijn binnen gekomen, zijn het geen lieve lente pastelletjes? Volgens Dorien had ik 5 jaar geleden al een voorliefde voor Yuwa's. Ik vroeg ze te pas en te onpas hahaha. 'Ik vind alles goed, als het maar een Yuwa is!'. Ik kan niet wachten om er iets mee te maken. Wat dacht je van alleen maar een paar yoyo's??

Vandaag was de start van de mysterie quilt BOM van Jules & Veronique. Deze engel is het blok van maand één. Toen de deelnemers allemaal zaten kwam er een doos binnen met allemaal houten knoopjes, wat toevallig! Op de hoed moet als bloem een rode ster en aan de vogelbek hangt een houten hartje. Alle BOM-deelnemers kunnen morgen of overmorgen het pakketjes met het boek op de mat of in de brievenbus verwachten. Het boek is trouwens ook te koop; dan kun je met je eigen stoffen aan de slag gaan. Klik maar HIER en je bent op de juiste plek om het boek te bestellen.

Happy Quilting!

Dorry

6 opmerkingen:

jolanda zei

Morgen lig ik voor de brievenbus hoor... ik kan niet wachten!!!! :-))
Leuk om je ook even op de expo gezien te hebben trouwens.
groetjes, jolanda

Annelein zei

Wat een leuke foto van jullie. En de BOM, erg leuk. Toen ik vorig jaar bij jullie in de winkel was vroeg je hoe ik-um vond. Waarschijnlijk een soort van "marktonderzoek".

Op de beurs zat ik je tas te bewonderen. Het is al weer even geleden dat ik het patroon had gekocht. Bedankt voor je aanbod om te kijken of je de officiele vulling nog voorradig had. Ik heb toch maar besloten de dubbele voering te gaan gebruiken.

En die Yuwa-stofjes, geweldig.

Jane in Wales zei

Wat hebben jullie toch mooie stofjes!! Ik wil naar Nederland!!!
groetjes
Jane

Shirley zei

Enig, en ja, dat van die Yuwas weet ik nog, noemde je die niet liefkozend 'tuttige stofjes'? Nog maar 2 weekjes en dan is het weer quiltweekend in Loon op Zand!

Willeke zei

Wat een mooie stoffen zeg. Om bij te kwijlen.
En het 1e blok van de BOM van jules en Veronique is echt helemaal geweldig. Misschien toch maar eens nadenken over het boek.
Mmmmm...

Carla zei

Yes, vanmiddag lag het pakje in de brievenbus. Wat een mooie stoffen!!!

Groetjes Carla