dinsdag 22 februari 2011

Garden Club Needleroll

Soms zie je iets, en ben je op slag verliefd. Kennen jullie dat? Ik zag namelijk bij Alma nog lang voordat het boek uit was de antieke needle roll. En natuurlijk moesten we hem ook maken. Dorien heeft zich erover gebogen en binnen een halve dag was het af. Het patroon komt uit het boek Garden Club, en als je op het woord klikt, sta je zo in de webshop bij het boek.

Nu hebben we speciaal voor jullie pakketjes gemaakt met daarin de originele stof zoals in het boek, hetzelfde wol, lint en twee knoopjes. Het pakketje heeft de waanzinnige prijs van € 6,- (patroon staat in het boek). Ik heb het net vers van de pers voor jullie klaar gezet in de webshop. Klikkerdeklik.

Happy Quilting!

Dorry

5 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Ik had het al bijna besteld Dorry, klikkerdeklik.......maar ik heb het boek niet, en om nou meteen het boek te kopen voor de gardenclub needle rol.......

dekenstikster zei

wow dorry, helemaal leuk!
groetjes, wilma

Carla zei

Hoi Dorry,

Het ziet er heel leuk uit, maar ik heb het boek niet en om het daar nu voor aan te schaffen. Er zal genoeg leuks en moois in staan, maar ik ben druk met de quilt Mystère.

Groetjes Carla

Anoniem zei

Hoi Dorry,

Had ik toch een boek gekocht omdat er zo'n mooie needleroll in stond, om ooit te maken en lees ik gisteren jouw blog en klikkerdeklik en vandaag de postbode met een allerliefst stofpakketje en vanavond maar een beginnetje maken. Heel erg bedankt voor je snelle service!

Groetjes Daisy

Alma Allen zei

Hi Dorry,

Love the needleroll. You did a fabulous job!
Hope spring is coming your way soon.