zaterdag 26 februari 2011

lang geleden....

 Lang geleden liet ik jullie stofjes zien....
 .... en wat heb ik een vragen hierover gehad....
 ....wanneer komen ze binnen....
 ....en wanneer komen ze nou....
 .....en wanneer kan ik ze zien....
 ......en ik moet ze NU hebben voor in die ene quilt....
 .....of wacht maar, ik haal ze wel even op.....
 ....en heb je die vogeltjes al???.....
 .....heb je ook de rode genomen??.....
.....laat het me weten als ze er zijn.
Voor iedereen; JAAAAA ze zijn er. Ze staan hier.Even klikken en je bent er. Ze liggen zo op je deurmat.

 Deze lieve schat laat haar prachtige POP zien. 
En voor de POP-maaksters; Supergoof's versie hangt in de winkel om te bewonderen!
 Dit is een setje met stofjes speciaal voor de In My Garden, die we binnenkort starten. Plaats genoeg, we rekenen op je! Heerlijke applicaties, in snoezige stofjes. Klik maar hier als je nog mee wil doen.
 En dan nu even Dorry's Culinaire hoekje. Niet echt superfoto's, maar ja, ik ben dan ook geen food-fotograaf! Dit is een eenvoudige salade met sla, tomaat, komkommer, ei-partjes en toscaanse noten mix met zongedroogde tomaat erdoor. Dressing is gemaakt van yoghurt, honing en mosterd en pezo.
 Verrukkullukke couscous-salade, oftewel taboulé. Men neme een half zakje couscouse fine, de echte van de marokaanse winkel hier in de stad. (Raf heet ie, en als ik een jongen had gekregen had ie zo geheten) Doe het in een kom, schenk er koud water op net zoveel tot het onder staat en laat even staan. (ja het klopt dat het niet gekookt wordt) Dan snij je komkommerblokjes, tomaatblokjes, een uitje, knoflook fijn snijden, veel olijfolie (een eetlepel of 10, vandaar de slanke sla-dressing), wat harissa en of paprikapoeder, peper en zout, citroensap en dan omscheppen. Een half uurtje laten staan om de smaken in te laten trekken en klaar!
Erbij serveer ik een kipfiletje met een paneerlaagje van oudbrood (oud hard brood in de foodprocessor fijnmalen) en door de paneer doe je ook wat lekkere kruiden. Een Koningsmaal!

En nu even een vraagje voor de weekendgangers: als je met het eerste weekend mee gaat en je hebt nog geen email ontvangen, laat het dan even weten! welkom@quilt-it.nl
Let op!
Ivm het Dotty weekend zijn we
vrijdag 4 maart om 16.00 uur GESLOTEN
zaterdag 5 maart DE GEHELE DAG GESLOTEN
 vrijdag 18 maart om 16.00 GESLOTEN
zaterdag 19 maart DE GEHELE DAG GESLOTEN 


Happy QUILTING!

Dorry

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een mooie stofjes. Kan me heel goed alle vragen voorstellen.
Het eten ziet er prima uit. Alleen heel jammer dat er overal komkommer doorheen zit. Kan die niet apart? Vind mijn maag prettiger...
groetjes, fijn weekend
Marjo

Shirley zei

Prachtige stoffen, om te kwijlen! En dan die couscous, superzalig, zo jammer dat er hier in huis 2 man niet van komkommer houden, en eentje gruwelt van tomaat, hoe bestaat het he. En 't Dottyweekend, Nog maar 5 nachtjes slapen!

Anoniem zei

Wow, Dorry your recipes look fabulous, I am going to try the couscous recipe and I love adding egg wedges in salad. Fabric and quilts are beautiful. What a lovely baby version of Ingrid's quilt, beautiful fabrics. Have a lovely weekend.

carine zei

Hele mooie stofjes zijn 8 Een mooi Dotty-weekend gewenst. Misschien ben ik er de volgende keer wél bij !Groetjes Carine uit Brugge

goof zei

Verdorie! Ben ik net goed en wel thuis, na het brengen van de Posies en dan krijg je DE STOFFEN binnen.
... moppermopperdemopper,...
;o)))))))))))))