woensdag 2 februari 2011

Nieuwe BOM's, workshops en cursussen

Antique Sampler BOM
 Na een overvol weekend met open dagen, zijn hier dan eindelijk de nieuwe BOM's voor 2011! Hierboven zie je de Antique Sampler BOM van Sue Daley. Een schatje in rood met vele scraps die met kartonnetjes en de bijbehorende glazen snijmallen tot dit geheel getoverd gaat worden in 12 maanden. Kosten: € 27,- per maand voor het patroon, de kartonnetjes, de plexiglazen mallen en alle stoffen. Sue komt ook twee workshops geven; Antique sampler BOM voor deelnemers aan deze BOM, of als je het patroon/pakket al hebt: woensdag 30 maart 10.00-16.00 € 20,-. En een Trunkshow and Teach op donderdag 31 maart 10.00-16.00 € 20,- voor als je quilts van Sue wil zien en haar manier van werken wil leren kennen.
In My Garden
 Zit je nog? Vorig seizoen is de start geweest van de gekte rond Hatched and Patched met de Pockets of Posies. Anni heeft zich wederom overtroffen met de quilt In My Garden. In negen maanden werk je naar dit eindresultaat toe waarbij je elke maand het originele patroon krijgt en alle stofjes. Vele applicaties die door het primitieve karakter van de quilt door iedereen gemaakt kunnen worden. Kosten € 30,- per maand voor het patroon een alle stoffen in deze zachte en lieve stijl. Op dit blog vinden dan ook weer maandelijkse updates plaats van de te maken blokken. En wie de quilt voor ons gaat maken is nog een verrassing.
VOL!!! Mysterie Veronique et Jules
We hadden het al eerder laten zien, maar iedereen is als een blok gevallen voor de Mysterie quilt van Veronique et Jules. We zitten helemaal vol, het maximale aantal deelnemers is bereikt, dus helaas! Wel kun je het boek bestellen, en kun je met ons meedoen vanuit je eigen lapjesmand. José is al op de helft met het maken van de blokken, en het is een snoepje! De blokken hangen in de winkel.

Supergoof komt dolgraag nog een keertje vertellen over al haar quilts tijdens nóg een Trunkshow. Er zijn nu nog plaatsen! Zaterdag 2 april 10.00-12.30 uur. Kosten € 7,50.

ovale yoyo's
Tijdens de open dagen heb ik een demo gegeven van het werken met de ovale yoyo-maker van Clover. Nou, ik kan je zeggen dat er veel quilters voor gevallen zijn! Heel eenvoudig, restjes opwerken. Ik heb er nog een paar en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten; € 6,-. Klik maar HIER.

Het complete cursusprogramma met alle basiscursussen en workshops staat weer op de website. Dus neem een kijkje en sla je slag!

Happy quilting,

Dorry

Geen opmerkingen: